Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknolojiVideo İncelemeler

OPPO Reno 4 Pro pil testi! Bu nasıl bir şey aga???

65W gibi inanılmaz bir şarj performansına sahip olan OPPO Reno 4 Pro pil performansı ile bize ne sunacak? Gelin birlikte test edelim….

Akıllı telefon pazarının en önemli alım kriterlerinden birisi takdir edeceğiniz üzere pil performansları geliyor. Biz de telefonları gerçek dünyada test etmeye devam ediyoruz. Bugünkü konuğumuz ise fiyatı ve özellikleri ile ciddi anlamda konuşulan OPPO Reno 4 Pro oluyor. Geçtiğimiz günlerde telefonun kutu açılışını toplu olarak gerçekleştirmiştik ve bugün de OPPO Reno 4 Pro pil testi ile karşınızdayız. OPPO pil tarafında oldukça iddialı bir üretici.

OPPO, bu yıl amiral gemisi Find X2 modelinde kullandığı 65W hızlı şarj desteğini Reno 4 Pro modelinde de kullanıyor. Bu da aslına bakarsanız orta segment pazarında bir ilk oluyor. Video içinde bu şarj aletinin ne kadar sürede telefonu doldurduğunu da görebileceksiniz. Özellikle bekleme tarafında da telefon ne sunuyor bu testleri de sizlerle paylaştık. Videoya geçmeden önce dilerseniz telefonun pile etki eden teknik özelliklerine yakından bakalım.

  • 6,5 inç 2400x1080p 402ppi, 20:9 90Hz tarama hızına sahip Super AMOLED ekran
  • Qualcomm SM7125 Snapdragon 720G (8 nm) 2×2.3 GHz Kryo 465 Gold & 6×1.8 GHz Kryo 465 Silver
  • Adreno 618
  • 4.000 mAh pil ve 65W hızlı şarj desteği

Not olarak şunu da belirtmek isteriz. Telefon PUBG oyununu en yüksek ayarlarda açıyor. Biz pili daha fazla çıksın diye bu noktada çözünürlüğü düşürmedik. Ayrıca telefonu da 90Hz tarama hızında kullandık. Bu detayları da paylaşalım. Zira bu testleri yapmaktaki amacımız telefonlar daha fazla pil performansı sunsun değil…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu