Güncel Teknoloji HaberleriMobirollerOyun HaberleriTeknoloji

GTA 6 Gelişim Süreci Hızlanıyor! 2 Yıla Çıkabilir!

Oyuncuların merakla beklediği GTA 6 için müjdeli haberler geliyor. Oyunun gelişim süreci Rockstar tarafından hızlandırıldı. İşte detaylar.

GTA 5’in çıkışının üzerinden çok ama çok uzun bir süre geçti. Hala online modlar ile aktif olarak oynan GTA 5’ten sonraki oyun merakla bekleniyordu. Rockstar Games geçtiğimiz aylarda GTA 6 için müjdeli haberi vermişti. Serinin yeni oyununu geliştirmeye başladıklarını açıklayan Rockstar’dan bugün bir müjdeli haber daha geldi. Son haberlere göre Rockstar, oyuncuların beğenisini kazanmak için GTA VI’nın geliştirilmesini işe alıyor ve gelişimi hızlandırıyor.

GTA 6 2024 yılına doğru çıkabilir

Yakın zamanda piyasaya sürülen GTA Trilogy Remaster, eski grafikler ve birçok hata nedeniyle olumsuz bir tepkiyle karşılandı. Rockstar’ın olumsuz eleştiriler nedeniyle Red Dead Redemption ve GTA IV Remaster sürümlerini iptal ettiği bildirildi. Şirket geçtiğimiz günlerde kaynaklarının çoğunun GTA VI’nın geliştirilmesine odaklandığını belirten bir rapor yayınladı. Bu nedenle Red Dead Online şu an için büyük güncellemeler almayacak. Şimdi stüdyo GTA VI üzerinde çalışıyor ve yetenekli geliştiriciler arıyor.

GTA 6

Rockstar Games, birçok pozisyon için çalışan arıyor. Şirket, yardımcı animasyon uzmanları, teknik oyun tasarımcıları, 3D karakter sanatçıları, fotogrametri sanatçıları ve animasyon sistemleri programcılarını işe alıyor. Rockstar Games platformunda 233 iş ilanı yayınladı. Özellikle Toronto, Bangalore, New York ve Londra’dan insanlara ihtiyaç var. Ayrıca Rockstar Games’in Twitter hesabından da Türkçe içeriklerin paylaşıldığını belirtelim. Umarız GTA 6’da resmi olarak Türkçe dil desteği yer alır. Son olarak oyunun PC, PS5 ve Xbox Series X/S için çıkacağını belirtelim.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu