Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Mi 11 Serisinin En Ucuz Modeli Karşınızda!

Xiaomi Mi 11 serisinin en ucuz versiyonu olacak Lite modeline ait bu defa canlı görüntüler yayınlandı. Telefonun detaylarına göz atıyoruz.

Xiaomi yakında Mi 11 serisinin çeşitlendirmeye başlayacak. İlk etapta Lite sonrasında ise seriye Pro modelin dahil edilmesi bekleniyor. Kısa süre önce basın görselleri yayınlanan Xiaomi Mi11 Lite’ın bu defa canlı görüntüleri sızdırıldı. Bu görüntüler sayesinde Mi 11 Lite’ın tasarım hatlarının artık kesinlik kazandığını söyleyebiliriz.

Xiaomi Mi 11 Lite, ocak ayında tanıtılan Mi11 ile benzer tasarım anlayışını sergiliyor. Aradaki en önemli fark ise panel yapısı. Mi 11’de yer alan 2K çözünürlüklü kavisli ekran yerine Lite modelde düz ve muhtemelen Full HD + çözünürlüklü bir panel kullanılacak.

Xiaomi Mi 11 Lite başlıca özellikleri

Yayınlanan görüntüleri Mi 11 Lite’ın bazı teknik özelliklerini ortaya çıkarmıyor değil. Buna göre telefonda 6 GB RAM ve 64/128 GB depolama seçenekleri göreceğiz. İçerisinde 33 watt hızlı şarj desteğine sahip 4.250 m Ah büyüklüğünde bir pil taşıyacak telefonun işlemci biriminde ise Snapdragon 732G’yi göreceğiz.

Yazılım birimi Android 11 tabanlı MIUI 12 olan Mi 11 Lite’ın kamera paketine baktığımızda 64 megaiksel ana kameranın yanında 8 megapiksel ve 5 megapiksel iki kamera daha olacak. Daha önceki iddialar telefonda 120Hz tarama hızına sahip Full HD + çözünürlüklü LCD ekran kullanılacağı yönündeydi. Oysa şimdi bu ekranın yine aynı çözünürlükte fakat 90Hz OLED ekran olacağı ifade ediliyor. Xiaomi’nin daha önceki Lite modellerinde OLED ekran kullanımı dikkate alındığında Mi11 Lite ile bu sürecin devam edeceğini düşünüyoruz.

Telefonun çıkış tarihi hala bilinmiyor; fakat son gelişmeler ve sızıntılar artması tanıtım tarihinin yakın olduğunu gösteriyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu