Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriNubiaTeknoloji

Nubia Red Magic 2 için yeni, bir görsel yayınlandı! Ohhh buz gibi!!!

Oyuncu telefonları son dönemde oldukça popüler bir noktaya ulaştı. Artan GPU performansları, RAM güçleri ve işlemcilerin geldiği en son performanslar mobil oyun geliştiricilerin elini rahatlattı ve bugün Pub-G ve Fortnite gibi oyunlar milyonlarca kişi tarafından oynanmaya başlandı. Bu oyunları en iyi deneyimde oynatma vaadi ile yola çıkan oyuncu telefonlarına Nubia Red Magic 2 de katılmak üzere. Nubia’nin global pazara sunamadığı ilk nesil Nubia Red Magic yerine geçecek ola bu telefonun global pazara sunulacağı da kesinleşti. Ortaya çıkan yeni bir görsel ile telefonun detaylarını da öğreniş bulunuyoruz.!

Nubia Red Magic 2
Nubia Red Magic 2

Nubia Red Magic 2 sıvı soğutma ile geliyor!

Ülkemizde Cepport tarafından resmi distribütörlüğü yapılan Nubia markasının yeni telefonunu Cepport Yönetim Kurulu Başkanı Burak ANLAR‘ın da özel olarak ilgisini çektiğini ve bu telefonu beklediğini biliyoruz. Bakalım bu telefon ülkemiz pazarındaki Nubia severler ile buluşacak mı bunu da zaman içinde göreceğiz. Ortaya çıkan görselde telefonun sıvı soğutmaya sahip olacağına değiniliyor ve ne kadar oynarsanız oynayın hep soğuk kalacak ifadelerine yer veriliyor.

Telefonun 31 Ekim tarihinde Nubia X ile birlikte tanıtılacağı belirtiliyor. Fiyat tarafında ise Nubia bu sefer çok ama çok iddialı olacak ve Nubia Red Magic 2 (6GB RAM’li modelin) 300 dolar seviyesinde satışa sunulacak. Pocophone F1‘in pabucu da böylece dama atılacak gibi düşünüyoruz. Zira 3D Surround sistemine, LED ışıklandırmaya ve en üst seviyede 10GB RAM gücü de sunabilecek olan telefonun testini de ilk olarak biz sizlerle paylaşacağız. Bunun da sözünü şimdiden veriyoruz…

Dünyanın en güçlü telefonu Xiaomi BlackShark inceleme!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu