Akıllı SaatGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

TicWatch Pro S, Saat Yakışıklı Olur mu Demeyin! Olur!

Çinli teknoloji şirketi Mobvoi, giyilebilir teknolojik ürünler üretmeye devam ediyor. TicWatch Pro S akıllı saat resmen çok yakışıklı.

Kırk yıl düşünsem bir saate düşeceğim aklıma gelmezdi. TicWatch Pro 3’ün uygun fiyatlı versiyonu olan TicWatch Pro S  bazı farklılıklarla geliyor. Bu yeni ve yakışıklı arkadaş, diğer akıllı saatler gibi çift katmanlı ekrana sahip. Aslan parçası üst tarafta LCD, alt tabakada AMOLED ekranla ortalığı kasıp kavuruyor. Her iki ekranı 1.39 inç boyutunda.

Güneş ışığında okunabilirlik moduna sahiptir ve bu modda yalnızca saat, tarih, atılan adımlar ve kalp atış hızı gibi temel bilgileri gösteriyor. Bu modda 30 gün pil ömrü vaadediyor. Akıllı Mod, Wear OS tarafından destekleniyor ve bu modda saat ekranının teması değiştirilebiliyor. Saatin beyler için ideal görünümde olduğunu söyledik ama kordon ve ekran duvar kağıdı değişikliği yaparak hanımlar da rahatlıkla kullanabilirler. Ayrıca akıllı modda Google Asistan ve Google Pay desteği de bulunuyor. Yalnıııız, kötü bir haberimiz var. Bu modda saatin şarkı sadece 2 ila 5 gün arası gidiyor.

Orijinal TicWatch Pro ile karşılaştırıldığında saatin aldığı yeni özelliklerden bazıları, Vo2 Max, kalp atış hızı aralığı göstergesi, yeni kullanıcı arayüzü ile YicExercise 3.0, uyku kalitesini izlemek ve REM analizi için TicSleep 2.0, kalp atış hızına göre nefes egzersizi yaptıran TicBreathe, Snapdragon Wear 2100 işlemci. Fiyatı 259 Dolar olan saat siyah kordonla satılıyor ancak farklı renk kordonların satılması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu