Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Honor V40 Çin’deki Bir Mağazada Resmi Posterleriyle Görüldü

18 Ocak tarihinde tanıtılacak olan Honor V40, belki de son sızıntılarıyla karşımıza çıkıyor. İşte yeni amiral gemisinden ilk poster…

Huawei’nin eski şirketi Honor, bağımsız olarak ilk amiral gemisini tanıtmaya hazırlanıyor. 18 Ocak tarihinde resmi olarak tanıtılacak olan Honor V40, zaten çeşitli özellikleri ile daha önce sızdırılmıştı. Hatta bu telefonla ilgili  bir takım render görüntülerine de denk gelmiştik. Şimdi ise lansman öncesinde daha resmi olan detaylar ortaya çıkmaya başladı. Zira Çin’deki bir Honor mağazasında, V40’ın resmi posterleri sergilenmeye başladı.

Honor V40 resmi posterleriyle karşımızda

Önümüzdeki hafta tanıtılacak olan V40, Çin’deki bir Honor mağazasında resmi posteriyle sergilendi. Cihazın resmi görünümü, daha önceki haberlerimizde de paylaştığımız gibi diktörtgen modüle sahip kamera kurulumu ile geleceğini ortaya koyuyor. Yani Huawei’den bağımsızlaşan Honor, ilk amiral gemisinde P40 Pro ile aynı olan kamera modülüne yer verecek.

Diğer yandan yukarıdaki görselde Honor V40’ın, tıpkı Mate 40 Pro ve Nova 8 serisindeki gibi çift delikli bir ekrana sahip olacağı gösteriliyor. Aynı zamanda posterin üzerinde ”1 milyar renk görüntülemeye sahip Ultra Hassas” bir ekranın varlığından da söz ediliyor.

18 Ocak tarihinde lansmanı gerçekleştirecek olan V40; Dimensty 1000 Plus yonga setiyle donatılacak. Geçtiğimiz haftalarda 3C sertifikasından da geçen bu telefon, ayrıca 66Wat destekli hızlı şarja da sahip olacak. Ek olarak bir de 50Wat’a kadar kablosuz şarjı destekleyeceği söyleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu