Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiXiaomi

Redmi K60 Serisi Şimdiden Konuşulmaya Başlandı

Redmi başkanı şimdiden Redmi K60 serisi hakkında konuşmaya başladı. Kıdemli yönetici kullanıcılara K60 serisinden neler beklediğini sordu.

Redmi Başkanı Lu Weibing, Weibo’daki resmi sosyal medya hesabından Redmi K60 serisi hakkında bir soru yöneltti. Kıdemli yönetici takipçilerine K60 serisinden ne beklediklerini sordu. Bu soru Redmi K50 serisinin tanıtımı üzerinde sadece iki hafta sonra yönetildi. Seri, 22 Mart’ta ilk etapta Çin’de satışa sunuldu ve kullanıcıların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Redmi K60 Serisi Şimdiden Gündemde

Kullanıcılar pek çok noktada görüş bildirdi, fakat bu talepler en çok üç başlıkta toplanabilir. Bunlar: Uygun fiyat politikası, metal çerçeve ve ekran altı kamera teknolojisi. Redmi, K serisinde her nesilde telefonları donanım noktasında daha ileri götürürken, fiyat politikasını düşük tutmayı başarıyor.

Ekran altı kamera teknolojisine gelince; çatı şirket olan Xiaomi geçen yıl Mix 4 modeliyle ekran altı kameraya geçiş yaptı. Dolayısıyla marka bu noktada iyi bir tecrübeye sahip. Redmi K60 ailesinde özellikle Pro modelde ön kamerayı ekran altında görmek sürpriz olmayacaktır.

Diğer taraftan yöneticinin Redmi K60 hakkında şimdiden konuşmaya başlaması serinin daha erken tanıtılacağı iddialarını beraberinde getirdi. Yılda iki defa Note serisi telefon duyuran Redmi bakalım K serisi için de benzer bir yol izler mi.

Redmi, K50 serisiyle birlikte iki önemli gelişmeyi telefonlara dahil etti. Bunlardan biri 2K çözünürlüklü ekran. Redmi K50 Pro ile birlikte ilk kez bir Redmi telefonda böylesine yüksek çözünürlükte ekran kullanıldı. Bir diğer ise OIS destekli arka kamera. Hem K50 serisi hem de Redmi K40S’te OIS destekli arka kameralar yer alıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu