Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi 12 Ekranı ile Herkesi Şaşırtacak!

Xiaomi’nin yeni gözdesi Xiaomi 12 ekranı ile adeta şov yaptı. Telefon tanıtılmadan DisplayMate puanı belli oldu. iPhone 13’ün gözü yaşlı.

Ekran konusunda güvenilir kaynak olan DisplayMate bugün Xiaomi 12 ekranı için ilginç bir paylaşımda bulundu. DisplayMate’e göre bu telefon en yüksek puan olan A+ notunu almayı başardı. DisplayMate, telefonun 1600 nit gibi oldukça yüksek bir parlaklığa ulaştığını belirtiyor.

Xiaomi 12 ekranı benzersiz bir deneyim sunacak

6.28 inç büyüklüğünde 120 Hz tazemelemeli ve Full HD+ çözünürlüğünde bir deneyim sunacak olan Xiaomi’nin yeni canavarı, ekran konusunda iPhone 13 Pro‘nun bir tık önünde yer alacak. Çizilmelere ve darbelere karşı Corning Gorilla Glass Victus korumasına da sahip olacak olan bu ekranda HDR ve Dolby Vision desteğinin olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Gücünü Snapdragon 8 Gen 1 yonga setinden alacak olan ana model, kompakt yapısı ile rakiplerine göz dağı verecek. Hemen hemen iPhone 13 boyutlarında olmasına rağmen daha fazla kullanım alanı sunacak olan Xiaomi 12’de, nokta çentikli ön kamera bulunacak. iPhone 13’teki çentiğin aksine daha fazla kullanım alanı sunan bu nokta çentikli kameranın 32 Megapiksel çözünürlüğünde olması bekleniyor.

 

Fiyat açısından ise ana modelin 650 dolar bandında Pro modelin ise 900 dolar bandında olması bekleniyor. 28 Aralık’ta resmiyete kavuşacak olan Xiaomi’nin yeni canavarları ilk olarak anavatanı Çin’de satışa sunulacak. 2022 yılına girdiğimizde ise Avrupa pazarına yavaş yavaş açılmaya başlayacak. Muhtemelen bu modeller ülkemize Mart ya da Nisan aylarında giriş yapar.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu