Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriGüncellemeiOSiPhoneMobirollerTeknoloji

Yeni iOS 14 Duvar Kağıtları artık indirebilir durumda!!!(Link içeride)


Dün akşam saatlerinde  WWDC 2020 etkinliğinde duyurulan iOS 14’ün, HD duvar kağıtları artık indirilebilir durumda.

Apple, bildiğiniz üzere dün akşam saatlerinde merakla beklenen  WWDC 2020 etkinliğini gerçekleştirdi. ABD’li şirket bu etkinlikle birlikte akıllı telefonlarından bilgisayarlarına kadar yeni yazılımlarını da duyurdu. Tabi bunların arasından en çok merak edilen de iOS 14 sürümü oldu. Apple, dün gerçekleştirdiği etkinlikte, tonlarca yeniliklerle gelen iOS 14 sürümünü de resmi olarak tanıttı. Hatta bununla da kalmadı, ilk güncellemesini de beta olarak kullanıcılarına sundu. Şimdi ise bu güncellemeyi telefonlarına yükleyen bazı kullanıcılar, iOS 14 ile birlikte gelen HD duvar kağıtları, herkesle paylaşmaya başladılar.

iOS 14 ile beraber toplam 6 adet duvar kağıdı geliyor. Bunların ilk üçü karanlık mod için gelirken, diğer üçü ise gündüz modu için gelmektedir. iSpazio adında bir geliştirici, cihazını iOS 14‘e güncelledi ve bahsettiğimiz bu duvar kağıtlarını da yazılımın içinden çıkarmayı başardı. Sizlerde akıllı telefonlarınız’da bu muhteşem duvar kağıtlarını uygulamak istiyorsanız, BURAYA tıklayarak vermiş olduğumuz ZIP dosyasını indirebilirsiniz.

Bildiğiniz üzere iOS 14 sürümü Android işletim sistemine benzer özellikler ile geliyor. Bunlara örnek verecek olursak,  widget‘lar, yeni arama arayüzü, küçük pencereler, özel bir Çeviri uygulaması (Google Çeviri’ye benzer), Uygulama Klipleri  ve son olarak da Resim İçinde Resim gibi özellikler ile tıpkı Android’i taklit ediyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu