Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGoogleGüncel Teknoloji HaberleriGüncellemeMobirollerTecno MobileTeknolojiVivoYapay Zeka

Exynos 880’le çalışan Vivo Y70s Geekbench’te görüldü! Bakıyoruz da Samsung ile aralar düzelmiş

Vivo Y70s, bugün Exynos 880 yonga setiyle birlikte  Geekbench’te görüldü. Anlaşılan o ki Çinli şirket yeniden Samsung ile çalışmaya başlamış

Çinli teknoloji devi Vivo‘nun bugün orta segmentli bir cihaz üzerine çalıştığını gösteren bazı sızıntılar ortaya çıktı. Geekbench karşılaştırma platformunda sızdırılan bu telefon V2002A model numarası ile birlikte karşımıza çıkacak. Buna ek olarak  cihazın tek ve çok çekirdekli test sonuçları da bu platformda sızdırıldı. Vivo Y70s, tek çekirdekli testte 641 puan alırken, çok çekirdekli testte ise 1.814 puan almayı başardı. Bunun yanı sıra cihazın bazı teknik özellikleri de bu sonuçların beraberinde ortaya çıktı. Ancak ilginç olan şu ki Y70s gücünü Samsung’un  Exynos 880 SoC yonga setinden alacak. Daha önce de, Vivo X30‘da Exynos yonga setini kullanan  Çinli şirket şimdi yeni modeline de bu yonga setinden güç verecek gibi. Yazılım konusunda da ise  Vivo Y70s, Android 10 tabanlı  Funtouch 10 OS ile kutudan çıkacak.

Geçtiğimiz günlerde China 3C sertifika sitesinde de görülen Y70s‘in 18W’lık bir hızlı şarj ile geleceği bugün de ortaya çıkan Geekbench ile birlikte nihayet kesinleşmiş oldu.  Ayrıca bazı iddialar cihazın 5G‘li bir ağ bağlantısı ile geleceğini de ortaya koyuyor. Bakalım şirket bu orta segmentli cihazında 5G‘ye yer verecek mi?

Şuana kadar Vivo Y70s hakkında tüm bildiklerimiz bu kadar. Ancak yeni bir gelişme olduğu zaman tekrar sizlerle paylaşacağız. Bizi takip etmeye devam edin.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu