Güncel Teknoloji HaberleriTeknolojiXiaomi

Xaiomi Elektrikli Scooter Özellikleri İle Dikkat Çekiyor!

Eğlenceli bir sahil turu veya çocukların son günlerde kullandığı bir ulaşım oyuncağı. Scooter’ları etrafımızda sıkça görmeye başladığımız bu günlerde Xiaomi eksik kalır mı hemen bir elektrikli scooter geliştirdi. Xiaomi elektrikli scooter akıllı sayılabilecek özelliklere de sahip.

Yüksek menzil, E-ABS fren sistemi

Bildiğiniz gibi Çinli teknoloji devi Xiaomi neredeyse hayatın her alanında kullanılacak ürünleri tanıtıyor. Akıllı askıdan tutun da akıllı çöp kovası, akıllı saksı, su kalitesi ölçme cihazı ve dahası. Son olarak karşımıza çıkan elektrikli scooter klasik tasarım çizgisine sahip. 18600 mAh bataryası bulunan scooterın 280 Wh pil kapasitesi bulunuyor. Bu sayede scooter 30km menzile sahip oluyor. Ayrıca ön tekerleğinde E-ABS sistemi kullanılırken arka tekerlekte mekanik disk fren mevcut.

Elektrikli scooter, kinetik enerjiyi elektrik enerjisine dönüştüren ve daha iyi bir pil ömrü sunan bir kinetik enerji geri kazanım sistemine sahip. Bu sayede menzili uzatma imkanınız da ortaya çıkıyor. Sahip olduğu uygulama ile pil durumunu kontrol edebildiğiniz scooter 6 farklı koruma moduna sahip.  Kısa devre koruması, aşırı akım koruması, aşırı şarj koruması, aşırı deşarj koruması, düşük voltaj koruması ve sıcaklık anormalliği koruması. Xiaomi elektrikli scooter üzerinde bulunan 4 LED ışık sayesinde batarya seviyesini anlık olarak da kontrol edebilirsiniz. Oldukça portatif yapıdaki scooterı 3 saniyede katlamanız mümkün. Xiaomi cephesinden çok yakında güzergahı GPS ile takip ve kayıt eden, maksimum hızı gösteren ve hatta geri kazanılan enerji miktarını bildiren bir üst sürüm bekliyoruz. Bu arada Xiaomi MIJA Scooter’ın fiyatı 300€.

Xiaomi Mi 8 inceleme videosu! Gri alan kalmayacak!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu