Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriTeknoloji

Yok artık bu telefonda tam 11.000 mAh büyüklüğünde pil yer alıyor

Yıllar geçtikçe akıllı telefonlarda yaşadığımız en büyük sorunlardan birinin hala tam anlamıyla çözülemediğini görüyoruz. Evet pil kullanım süresinden söz ediyoruz. Hızlı şarj, daha verimli çalışan donanım ve yazılımla pil kullanım sorunu aşılmaya çalışılsa da, beklentilerin hala uzağında olunduğu söyleyebiliriz. Çinli akıllı telefon üreticisi Oukitel’i daha önce duymuş olmalısınız. Devasa büyüklükte pillere sahip akıllı telefon tanıtımlarıyla adından söz ettiren firma bu defa Oukitel K10 akıllı telefon modelini duyurdu ve telefonda tam 11.000 mAh büyüklüğünde bir pil yer alıyor.

Oukitel K10 tasarımıyla göz dolduruyor

Oukitel’in yeni telefonu sadece pil kapasitesiyle ön plana çıkmıyor. Telefon şık diyebileceğimiz bir tasarım ve hiç de fena olmayan bir donanımla geliyor. Telefonda 6 inç büyüklüğünde 18:9 en / boy oranına sahip Full HD + çözünürlüklü ekran yer alıyor.

Devasa piline rağmen serinin önceki modellerine kıyasla daha ince ve daha hafif bir kasayla gelen telefona sekiz çekirdekli MediaTek Helio P23 işlemcisi güç veriyor. 6GB RAM’in eşlik ettiği cihazda artırılabilir 64GB dahili depolama kullanılıyor. Android 7.1.1 Nougat işletim sistemiyle çalışan telefonun hem önünde hem de arkasında çift kamera yer alıyor.

Oukitel K10 ocak ayında piyasaya sürülecek. Fiyatı henüz açıklanmayan telefonun tüm detaylarını satışa sunulduğu an öğrenmiş olacağız. Bu arada telefon siyah ve kahverengi olmak üzere iki renkte satışa sunulacak. Alt bölümde telefonun ilk inceleme videosuna göz atabilirsiniz.

https://www.teknoburada.net/galeriler/2018in-en-cok-beklenen-akilli-telefonlari/

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu