Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy S21 Lansman Öncesinde Kutusuyla Birlikte Canlı Sızdırıldı (Video)

Samsung’un 14 Ocak tarihinde duyuracağı amiral gemilerinden Galaxy S21, lansman öncesinde kutusuyla birlikte sızdırıldı…

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, 2021’in ilk akıllı telefonlarını önümüzdeki günlerde tanıtacak. Bilindiği üzere merakla beklenen Galaxy S21 serisi, 14 Ocak tarihinde resmiyet kazanacak. Lansman tarihine yaklaştıkça, cihazlar hakkında ortaya çıkan sızıntıların sıklığı da bir o kadar artmaya başladı. Hatırlarsınız bir süre önce S21 serisinin basın görselleri ortaya çıkmıştı. İşte bu görsellerden kısa bir süre sonra ise S21 modeli, kutusuyla birlikte canlı olarak sızdırıldı.

Ne yazık ki sızdırılan bu görüntüde, Galaxy S21’in yalnızca kutusu ve arka tarafı gözüküyor. Yani cihazın teknik özelliklerini onaylayan resmi bir bilgi bulunmuyor.

Bildiğiniz üzere Samsung, Snapdragon 888 ve Exynos 2100 yongalı telefonlarını 14 Ocak tarihinde tanıtacak. Gelen bilgilere göre bu telefonların ön siparişleri tanıtımdan hemen sonra başlayacak. Ek olarak Batı Avrupa ülkelerinde de 29 Ocak tarihinden itibaren mağazalar üzerinden satışa sunulacak.

Galaxy S21 serisinin fiyatı hakkında çok fazla iddia vardı. Ancak son zamanlarda güvenilir kişiler tarafından ortaya çıkan fiyat listesi, yeni amiral gemilerinin oldukça makul fiyatlar ile geleceğini gösteriyor. Şimdi gelin ortaya çıkan listeye bir göz atalım;

Galaxy S21 serisinin fiyatı sızdırıldı

Samsung’un en yeni amiral gemileri Galaxy  S21 serisi, Belçikalı bir telekom şirketi tarafından fiyatlarıyla birlikte sızdırıldı. ”Voo” adındaki operatör tarafından paylaşılan fiyat listesi, kısa sürede hemen yayından kaldırıldı. Ancak kullanıcılar, bu listesyi gözünden kaçırmadı. Hatta bir kısım, akıllı telefonların Avrupa’da Exynos 2100 yongasıyla piyasaya sürüleceğini de görmüş oldu.

Şimdi gelin S21 serisinin sızdırılan fiyatlarına bir göz atalım. Serinin giriş modeli olan Galaxy S21‘in fiyatı 849 Euroluk bir etikete sahip olacak. Bunun yanı sıra  üst model olan S21 Plus 1049 euro, en iyi olan S21 Ultra ise 1400 euroluk fiyat etiketleriyle gelecek. Şimdi gelin bu listenin TL bazına çevrilmiş haline de bir göz atalım.(Vergiler hariç)

  • S21-  7.660 TL
  • S21 Plus– 9.500 TL
  • S21 Ultra- 12.650 TL

S21 serisinin ortaya çıkan fiyat listesi, 128GB’lık depolama alana sahip versiyonları temel alıyor. Ancak 256GB ya da daha yüksek bir sürüme sahip olmak istiyorsanız, fiyat listesi için lansman gününü beklemenizi tavsiye ederiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu