Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuHonorKatlanabilir Telefonlar

Honor Magic Vs 2 Parıltılı Mavi Rengiyle Ortaya Çıktı

Honor Magic Vs 2 parıltılı mavi rengiyle ortaya çıktı. Honor, yatay katlanabilir cihazlar konusunda sınır tanımıyor.

Honor Magic Vs 2 parıltılı mavi rengiyle ortaya çıktı. Honor, yatay katlanabilir cihazlar konusunda sınır tanımıyor.

Honor, Magic V2’yi bu yılın başlarında şimdiye kadarki en ince katlanabilir akıllı telefonlardan biri olarak piyasaya sürdü. Ve yarın Çinli şirket, kitap tarzı bir katlanabilir cihaz daha piyasaya sürecek: Honor Magic Vs 2. İsmine bakılırsa, akıllı telefon geçen yılki Magic Vs’ye göre bir yükseltme. Resmi lansmana henüz vakit varken Honor, bugün Magic Vs 2’yi parlak mavi renkte gösteren ayrıntılı bir fotoğraf paylaştı.

Honor’un küresel pazarlama ve iletişim lideri Bhavya Siddappa, X’te yeni Magic Vs 2’yi tanıtan bir fotoğraf paylaştı. Akıllı telefon, parlak bir etkiye sahip mavi renkli bir kaplamaya sahip. Magic V2’ye benzer üçlü kamera kurulumu mevcut. Görüntüden cihazın kapalıyken yalnızca 9,9 mm olan Magic V2 kadar ince olup olmayacağını söylemek zor. Ancak Magic Vs 2’nin, açıldığında 6,1 mm profile sahip olan Magic Vs’den daha ince olması bekleniyor.

Honor, 12 Ekim’de aynı fotoğrafta da yer alabilecek Honor Watch 4 Pro ile birlikte Magic Vs 2‘yi piyasaya sürmeye hazır. Telefonun geçen yılın Magic Vs modeline göre hafif bir teknik özellik artışı getirmesi bekleniyor. Geekbench’in yakın zamanda yaptığı bir kıyaslama, Vs 2’nin Snapdragon 8+ Gen 1 yonga seti ve 16 GB RAM tarafından destekleneceğini öne sürdü.

50 MP ana kamera, 50 MP ultra geniş kamera ve 8 MP telefoto kameraya sahip olması bekleniyor. Magic Vs 2, 66W şarjı destekleyebilir. Akıllı telefonla ilgili diğer ayrıntılar yarın yapılacak lansman sırasında açıklanacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu