Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiTeknolojiXiaomi

Redmi 9’un tasarımı ve fiyatı lansmandan önce sızdırıldı! Sabredemediniz dimi?


Uygun fiyatlı Redmi 9’un tasarımı ve fiyatı resmi lansmana günler kala, fiyatı ile beraber sızdırıldı. Bu fiyatlar yok satar!!!

Xiaomi‘nin alt markası olan Redmi,yeni telefonları için artık gün saymaya başladı. Son sızıntılara göre Çinli şirketin bütçe dostu Redmi 9 modeli, bugün tasarımı ve fiyatı ile birlikte sızdırıldı.

Gizmochina‘nın resmi verilerine göre Redmi 9‘un temel versiyonu  139,99 dolar başlangıç fiyatı ile satışa sunulacak. Buna ek olarak cihazın 4GB RAM ve 64GB‘lık versiyonu ise 149.99 dolar’dan satılacak.

Redmi 9 fiyatları:

  • 3GB RAM + 32GB depolama alanı – 139.99 dolar (124 €)
  • 4GB RAM + 64GB depolama alanı – 149.99 $ (133 €)

Bunun dışında Gizmochina’nın paylaştığı bu görseller, cihazın üç renk seçeneği ile geleceğini ortaya koyuyor. Bunlar; Gri, mavi ve yeşil. Ayrıca resimdeki kutulardan bu renklerin ikisini görebilirsiniz.

 

Redmi 9 tasarımı Redmi K30 serisini takip edecek

Yukarıdaki resimden de anlaşılacağı üzere Redmi 9, tasarım olarak K30 serisini takip edecek. Ancak, bu cihazın K30‘dan tek farkı, arka yapılandırmada cam yerine polikarbonat bir yapı kullanacak olması. Bunun dışında, dikkat ettiğimiz başka bir detay ise cihazın renkleri. Yukarıda görmüş olduğunuz resim, Redmi 9‘un mor ve mavi renk seçenekleri ile geleceğini ortaya koyuyor.

Şu ana kadar cihaz hakkında bildiklerimiz bu kadar. Ancak çeşitli söylentilere göre Redmi 9 , 6.5 inç IPS LCD ekrana sahip olacak ve gücünü Mediatek Helio G80 yonga setinden alacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu