Akıllı TelefonAndroidGenelSamsung

Galaxy Note 7 yoksa Galaxy S7 Edge Verelim!


Samsung‘un Galaxy Note 7‘de başına gelenler sanırız bir mobil üreticinin başına gelebilecek en kötü durum senaryolarından birisi oldu. Her üretici hata yapabilir ve bu hata iyi bir yönetim organizasyonu ile güzel bir biçimde sonuçlandırılabilirdi ama Samsung‘un ilk telefonları toplamasının ardından “güvenli” olarak dağıtıma sunduğu Yenilenmiş Note 7‘leri pazara sunmasıyla birlikte aynı sorunların devam etmesi ve telefonların yanma / patlama vakalarından ötürü Note 7 üretimini durdurması sadece bir skandal olarak algılanabilir mi bunun da değerlendirmesini sizlere bırakıyoruz.

Galaxy Note 7
Galaxy Note 7

Yenilenmiş Note 7 sahipleri ya da elinde hala eski telefonu olan kullanıcılar için yapılan “telefonu kapatın bekleyin” çağrısından sonra Samsung nasıl bir geri çağırma politikası uygulayacak bunu zaman içinde öğreneceğiz ama görünen o ki Güney Koreli firma kullanıcılara Galaxy S7 edge ve Galaxy Note 5 önerecek. Tabii Galaxy Note 7 diğer telefonlara göre daha pahalıydı ve firma bu telfonları seçen kullanıcılarına para iadesi yapacak. Yurtdışı fiyatlarına göre bu Note 5 için 125 dolar, Galaxy S7 edge içinse 155 dolar olacak.

Ülkemizde ise durum tam anlamıyla arap saçına dönmüş durumda zira temyitli olarak 4584 TL yükümlülüğün altına giren kullanıcılara nasıl bir geri ödeme yapılacak bunu gerçekten çok ama çok merak ediyoruz. Her nereden bakarsanız bakın Samsung‘u kullanıcılarına karşı çok zor günler bekliyor…

Bakalım bu süreç nasıl sonuçlanacak…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu