Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy S10 Plus Galaxy S20 Ultra modelinden daha hızlı olabilir mi? İzleyin

Bugün Exynos 990 ile ilgili bir video daha ortaya çıktı ve Galaxy S10 Plus Galaxy S20 Ultra böylece kıyaslandı. Peki sizce sonuç ne oldu?

Samsung‘un yeni nesil yonga seti Exynos 990 ile ilgili çalkantılı süreç devam ediyor. Görünen o ki; bu daha da devam edecek. Zira yeni yonga seti birçok kişi için ciddi bir hayal kırıklığı oldu. Bugün Exynos 990 ile Snapdragon 865 yonga setlerinin karşılaştırılmasını sizlerle paylaştık ve az önce de Galaxy S10 Plus Galaxy S20 Ultra oyun testi ortaya çıktı.

Bu oldukça ilginç bir video zira izlediğinizde sizler de bizler kadar şaşıracaksınız. Bildiğiniz üzere Galaxy S10 Plus modelinde (Amerika versiyonunda) Snapdragon 855 yonga seti kullanılmıştı. Peki bu yonga setini Exynos 990 ile karşılaştırdığımızda sizce sonuç ne olacak?

Dilerseniz öncelikle her iki yonga setinin de teknik detaylarına kısaca göz atalım. Samsung’un M5 Mongoose çekirdeklerinin fark yaratması ve çok daha iyisini yapmasını bekliyorduk. Videoyu izlediğinizde asıl sorunun Mali-G77 MP11 GPU‘sunda olduğunu görüyoruz.

Yapılan oyun testinde özelikle FPS değeri tarafında Exynos 990 yonga seti kullanan Galaxy S20 Ultra modelinin çok geride kaldığını göreceksiniz. Bunun temel sebebinin ise işlemcinin 62 derecelere kadar ısınma eğilimi göstermesi oluyor.

Dilerseniz biz lafı daha fazla uzatmayalım ve Chong Liu kanalının hazırladığı videoyu birlikte izleyelim. Bu arada önümüzdeki günlerde bu testleri kendimiz yapacağız ve tüm detayları da sizlerle paylaşacağız…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu