Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGüncel Teknoloji HaberleriOPPO

OPPO Find X7 Konsept Tasarımı Sızdırıldı

OPPO Find X7 konsept tasarımı sızdırıldı. Markanın en üst düzey ürün gamı için sızıntılar sürüyor ve sona doğru yaklaşıyoruz.

OPPO Find X7 konsept tasarımı sızdırıldı. Açıkça markanın Find N3 modelinin baz alındığı konsept tasarımda bazı detaylara hakimiz.

Şu anda bildiğimiz kadarıyla OPPO Find X7 toplam üç versiyonla gelecek: standart Find X7, Find X7 Pro ve Find X7 Ultra. Oldukça belirgin sekizgen kamera adasına sahip Pro modelinin iddia edilen canlı fotoğraflarını zaten görmüştük. Bu görüntüler daha sonra Find X7 Pro’nun iki periskop telefoto kamerasıyla tamamlanan kamera adasını tasvir ettiği iddia edilen belirli bir şemayla bir nevi çelişiyordu. Ancak bu sefer kamera adası daireseldi.

Yeni bir gelişmede, standart OPPO Find X7 olduğu iddia edilen ve yukarıda bahsedilen şematik gibi bir tasarımı sallayan başka bir görüntü seti şimdi ortaya çıktı. Kendimiz de tam olarak anlamlandıramıyoruz ama sekizgen kamera adasına sahip olan X7 Pro gibi görünüyor, oysa şu anda incelediğimiz standart modeli bu.

Görünüşe göre normal Find X7, 50 MP ultra geniş kamera ve 64 MP OmniVision OV64B periskop telefoto ile birlikte 50 MP Sony LYT-808 birincil kameraya sahip olacak. Cihazın ön tarafında, eğer görseller dikkate alınırsa, 120Hz yenileme hızına sahip olacağı iddia edilen kavisli bir ekran var. Find X7’nin MediaTek Dimensity 9300 yonga setinin yanı sıra 16 GB LPDDR5x RAM ve 1 TB’a kadar UFS 4.0 depolama alanına sahip olması bekleniyor. Cihaza, 100W hızlı şarj kapasitesine sahip 5.000 mAh batarya güç verecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu