Akıllı SaatGüncel Teknoloji HaberleriHuawei

Huawei Watch Ultimate Design, iPhone 15 Pro Max’ten Pahalı Fiyatıyla Türkiye’de

18 karat altınla kaplanan lüks akıllı saat Huawei Watch Ultimate Design Türkiye'de satışa sunuldu. Bu saatin fiyatı çok konuşulacak.

Huawei geçtiğimiz gün küresel çapta duyurduğu Watch GT 4 serisi akıllı saatleri bu defa ülkemizde görücüye çıktı. Etkinlikle birlikte markanın ilk altın saati olma özelliğini gösteren Huawei Watch Ultimate Design modeli de tanıtıldı. Akıllı saatin tasarımı fazlasıyla konuşuldu, fakat bundan sonra anlaşılan Türkiye fiyatını daha fazla konuşacağız.

Çok özel bir saat olan Watch Ultimate Design, 79.999 TL son kullanıcı fiyatı ile satışa sunulacka. Huawei’den yapılan açıklamaya göre ön satışlar 2 Ekim tarihi itibariyle başlayacak. Satışlar ise 18 Ekim’de. Huawei’nin ön siparişe özel saatle birlikte hangi promosyonları sunacağı ise şu an için bilinmiyor.

Özel stil saat, tasarımı dışında markanın zirkonyumdan oluşan akıllı saati Huawei Watch Ultimate ile benzer özellikleri taşıyor. Bu özelliklerin tümüne haberimizin sonunda zaten değindik. Şimdi bu saati benzersiz yapan tasarıma ve altın kaplama detayına göz atalım.

18 karat altınla donatılan akıllı saatin moda ve teknolojiyi bir araya getiren bir ürün olduğunu söyleyebiliriz. Akıllı saatin altın bir çerçevesi ve harika desenlere sahip altın bir tacı mevcut. Bu desenler özel bir gravür işlemi kullanılarak saatin üzerine işleniyor. Kordon da altın PVD titanyumdan yapılmıştır ve ayarlayabileceğiniz kelebek tokalıdır. Tüm bunlar saate havalı ve benzersiz bir görünüm kazandırıyor. Ayrıca kayış ve saat kadranıyla eşleşen özel bir saat kadranıyla birlikte gelir.

Huawei Watch Ultimate Design özellikleri

  • 1,4 inç (466 x 466 piksel) 1-60Hz LTPO AMOLED ekran, Safir cam koruma
  • HarmonyOS 2 veya üstü, Android 6.0 veya üstü, iOS 9.0 veya üstü ile uyumlu
  • Uzun basma, kısa basma ve diğer işlemleri destekleyen tepeyi döndüren üç fiziksel düğme
  • Sensörler: İvmeölçer, Cayro sensörü, Jeomanyetik sensör, Optik kalp atış hızı sensörü, hava basıncı sensörü, Sıcaklık Sensörü, ortam ışığı sensörü, derinlik sensörü
  • Bluetooth üzerinden aramalar için Mikrofon ve Hoparlör
  • Suya ve Toza dayanıklılık (10 ATM / 100 metre)
  • 20’den fazla profesyonel spor modu ve 100’den fazla temel spor modu, Uyku takibi, Kalp atış hızı takibi, SpO2 takibi, Cilt sıcaklığı ölçümü
  • Boyutlar:48,5 x 48,5 x 13 mm; Ağırlık: 76g (kayışsız)
  • Wi-Fi, Bluetooth 5.2, GPS L1/L5, GALILEO E1/E5a, QZSS L1/L5 çift frekans, NFC, İki yönlü Beidou uydu mesajları (yalnızca Çin)
  • 530 mAh pil, standart kullanımda 14 güne kadar pil ömrü, yoğun kullanımda 8 gün, Qi hızlı şarj
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu