Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy Fold 2 kendini ele verdi! Tasarım ben zengin telefonuyum diyor!

Samsung’un yeni katlanabilir telefonu Galaxy Fold 2 kendini ele verdi. Samsung, premium tasarımın dibine vuracak gibi görünüyor.

Güney Koreli Samsung, 5 Ağustos tarihinde düzenleyeceği etkinlikte yeni ürünleri ile karşımıza çıkacak. Galaxy Unpacked 2020 etkinliğinde Galaxy Note 20 ailesini tanıtacak olan Samsung, katlanabilir telefonları da boş geçmeyecek. Galaxy Z Flip ile uygun fiyatlı katlanabilir telefon üreten Samsung, şimdi yine çıtayı yükseltecek ve premium malzemeler ile üretilen Galaxy Fold 2 ile karşımıza çıkacak.

Etkinliğe yaklaşık 2 hafta kala ise Samsung‘un yeni katlanabilir telefonu kendini ele verdi. Covid-19 salgını olmasaydı Samsung’un bu yıl 100 dolarlık bir indirim yapacağı söyleniyordu. Ancak Fold 2‘nin salgından dolayı yine 1.980 dolar bandından satışa sunulacağı söyleniyor. Telefonun görünümü de zaten ben zengin telefonuyum diyor.

Galaxy Fold 2

Gücünü Snapdragon 865 Plus / Exynos 995 yonga seti ve 12 GB RAM‘den alacak olan telefonda nokta çentikli ön kamera bulunacak. İlk modeldeki kalın çentiği ortadan kaldıracak olan Samsung, arka tarafta devrim yaratamayacak. Telefonun arkasında 12 Megapiksel ana + 12 Megapiksel geniş açılı lens + 64 Megapiksel telefoto kamera kurulumu yer alacak. Ön kamera ise 10 Megapiksel çözünürlüğünde olacak.

Telefon açıldığın da 7.7 inç büyüklüğünde QHD+ çözünürlüğünde 120 Hz tazelemeli ekrana ve katlandığında ise 6.23 inç büyüklüğünde QHD+ çözünürlüğünde 60 Hz tazelemeli ekrana sahip olacak. iPad mini gibi bir tablet deneyimi sunacak olan bu modelin Türkiye topraklarına 20.000 TL‘den aşağıya gelmeyeceğini söyleyebiliriz. Son olarak telefonda 25W hızlı şarj destekli 4.365 mAh kapasiteli bataryanın yer alacağını belirtelim.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu