Dizüstü BilgisayarGüncel Teknoloji HaberleriLaptopTeknoloji

Excalibur G770 ön sipariş süreci hediyesi ile başladı! Keşke benim olsa…

Casper’ın yeni nesil dizüstü bilgisayarı Excalibur G770 ön sipariş süreci çok hızlı başladı. Hediye kazanmak istiyorsanız acele edin…

Casper‘ın oyuncu bilgisayar serisi Excalibur, hem malzeme kalitesi, hem tasarımı hem de sunduğu yüksek performans ile oyuncuların yeni gözdesi konumuna geldi. Yerli üretici Casper‘ın en son ürünü Excalibur G770 ön sipariş süreci bugünden itibaren hediyesi ile birlikte başladı. 5 Ağustos‘a kadar sürecek olan ön siparişler ile birlikte bir adet Excalibur sırt çantasının da sahibi olacaksınız. Bu noktada Casper, size ürünü istediğiniz şekilde yapılandırma imkanı da sunuyor. İstediğiniz işlemci, istediğiniz ekran kartı, istediğiniz RAM ve istediğiniz hafızayı seçip buna göre ödemenizi şekillendirebilyorsunuz.

9. Nesil Intel işlemciler ile performansın doruk noktalarına ulaşacağınızı düşünüyoruz. Okullar tatil olmuşken birçok genç arkadaşımız da bu tarz oyun PC’lerine ilgi duyuyor. Ürünün özelliklerine ve tasarı detaylarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Ürünü istediğiniz gibi konfügürasyon yapmak isterseniz de buraya tıklayın ve seçiminizi yapın.

Ekran kartı tarafında yeni nesil Nvdia GTX1650 ve Nvidia GTX1050 arasında tercihte bulunabiliyorsunuz. Biz sanırız GTX1650 olan modeli ve i9 serisi işlemciyi tercih edeceğiz. Sonuçta her yıl alınan bir ürün değil bu. Size de böyle bir konfügürasyon öneriyoruz.

Trendleri Kucaklayan Şık Tasarım

Üstün performans ve şık tasarımı bir arada sunan Excalibur serisi, yeni bilgisayarı G770 ile global anlamda tasarım trendlerini yakından takibini sürdürüyor. Oyun bilgisayarları arasında en çok tercih edilen 15.6’’ ekran boyutuna sahip bilgisayar, şık tasarımı ve hafifliği birlikte sunuyor. Oyuncuların her an ve her yerde oyun oynaması için geliştirilen Excalibur G770, sadece 5.5mm inceliğe sahip çerçevesi ile rakiplerinden farklılaşıyor ve muazzam geniş açı sağlıyor. Tasarım anlamındaki iddiasını özel alaşımlı alüminyum ile güçlendiren G770 sadece 2kg ağırlığında. Yansıtmasız Anti-Glare teknolojisine sahip ekranı ile kullanıcıyı gölgelerden ve yansımalardan koruyor ve saniyelik dikkat dağınıklığına dahi izin vermiyor.

Peki siz bu ürünü alır mısınız? Hemen aşağıdaki yorum kısmında bizlerle yorumlarınızı paylaşın…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu