Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi 6 kamera özellikleri fark yaratacak!


Xiaomi Mi 6 kamera özellikleri deyim yerindeyse parmak ısırtacak. Mobil dünyasının merakla beklediği telefonlardan biri de kuşkusuz Xiaomi Mi 6. MWC 2017 etkinliğinde tanıtılmayan telefon Snapdragon 835 işlemcisinin üretim bandının ilk etapta büyük oranda Samsung’a kaydırılması nedeniyle Galaxy S8’den sonra nisan (muhtemelen 16 Nisan) ayında tanıtılacak. Resmi tanıtım tarihi henüz Xiaomi tarafından açıklanmış değil.

Xiaomi Mi 6 ekran tarafında 5.15 inç ve 5.7 inç olmak üzere iki farklı model şeklinde tanıtılacak. Her iki modele Snapdragon 835 işlemcisi güç verecek. Telefonların bellek birimleri ise 4 GB / 6 GB RAM ve 64 GB/128 GB/256 GB arasında değişkenlik gösterecek.

Xiaomi Mi 6 kamera

Xiaomi Mi 6 kamera özellikleri

Çin’den gelen son bilgiler bu defa Xiaomi Mi 6 modelinin kamera özelliklerini ortaya koyuyor. İddiaya göre Mi 6’da Sony’nin en gelişmiş mobil kamera deneyimi sunan IMX400 sensörü kullanılacak. Söz konusu kamera sensörü kısa süre önce tanıtılan Xperia XZ Premium ve Xperia XZs modellerinde kullanıldı.

19 megapiksel çözünürlüğünde olan kamera sensörü melez otomatik odaklanma özelliği sayesinde 0.03 saniye gibi bir sürede odaklanabiliyor. Beş eksenli OIS özelliğiyle gelen sensör Motion Eye isimli yeni teknolojisi sayesinde 960 fps yavaş video çekimi gerçekleştirebiliyor. Sony IMX400 kamera sensörü aynı zamanda dünyanın DRAM modülüne sahip ilk kamera birimi. Sensör sahip olduğu bellek sayesinde daha hızlı görüntüleri işleyebiliyor.

Son olarak nisan ayında tanıtılacak Mi 6’nın Plus modelinde çift kameranın yer alması bekleniyor. Telefonlar cephesinden bilgiler geldikçe aktarmaya devam edeceğiz.

 

LG G6 pil performansı ne kadar iyi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu