Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriIQOOMobirollerTeknoloji

iQOO Neo 5 Youth (Vitality Edition) Sızdırıldı! Mayısta Bizimle!

Şubat ayında Çin’de duyurulan iQOO Neo 5 sonunda küçük bir kardeşe sahip oluyor. iQOO Neo5 Youth umuyoruz ki Mayıs’ta bizlerle olacak!

Şubat ayında Çin’de iQOO Neo 5 modeli yayınlanmıştı. Elimize geçen bilgiler doğrultusunda şirketin Mayıs ayında çıkmak üzere iQOO Neo 5 Youth (Vitality Edition) adıyla yeni bir cihaz tasarladığını öğreniyoruz. Cihazın, iQOO Neo 3 modelinin yenilenmiş hali olacağı söyleniyor. Gücünü Snapdragon 865 ile sağlayan eski modelin aksine bu cihaz Snapdragon 870 yonga setinden güç alacak. İşte cihaz hakkındaki diğer detaylar.

iQOO Neo 5 Youth Modelinin Teknik Özellikleri Belli Oldu! 

Cihazın Full HD+ çözünürlüğünde 1080×2400 piksel 480ppi yoğunluğunda bir ekranı var. Bu panelin LCD tipte olduğu ve yüksek bir tazeleme hızına sahip olduğu biliniyor. Yine de Neo 3 modeli gibi 144Hz ekran tazeleme hızına sahip olup olmayacağı henüz bilinmiyor.

iQOO Neo 5 Youth vitality edition

Cihazın görselleri Google Play Console üzerinden görüntülenebiliyor. Karşımıza çıkan bu görseller cihazın sağ üst kısmında delikli bir yapı içerisinde ön kamerasının bulunduğunu gösteriyor. Aynı zamanda güç tuşuna entegre parmak izi okuyucu ve ses açıp kapatma tuşları da alışık olduğumuz gibi cihazın sağına yerleştirilmiş.

Cihazın 3C sertifikasyonu alırken belli olan bilgilerine bakarsak 44W gücünde bir hızlı şarjp adaptörüyle birlikte geliyor olacak. Aynı listelemede cihazın 5G bağlantısına sahip olduğu da belirtiliyor. Cihazın kamera detayları ya da batarya boyutu gibi diğer özellikleri ise şu anda bilinmiyor. Elimize yeni bilgiler geçtiğinde siz değerli okurlarımıza aktaracağımızdan emin olabilirsiniz.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu