Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHarmonyOSHuaweiMobirollerTeknoloji

HarmonyOS 3.0 Duyuruldu! Huawei Coştu!

Huawei’nin yeni işletim sistemi HarmonyOS 3.0 duyuruldu. Yeni güncelleme ile Huawei telefonlar ve cihazlar coşacak. İşte detaylar.

Huawei ile Google’ın arası açıldıktan sonra Çinli firma Android’e rakip olmak için HarmonyOS işletim sistemini duyurmuştu. Kısa bir süre içerisinde gelişen bu işletim sisteminin yeni sürümü ollan HarmonyOS 3.0 bugün duyuruldu. Yeni güncelleme, akıllı cihaz ekosistem performansının yanı sıra yeni özelliklerle de uyumlu olan “Bir Ol, Daha Fazla Ol” sloganıyla etiketlendi.

Edinilen bilgilere göre HarmonyOS 3.0, geliştirilmiş bir süper cihaz, hizmet widget’ları, sorunsuz performans ve geliştirilmiş gizlilik ve güvenlik ile piyasaya sürülecek. HarmonyOS 3.0’daki bu yeni iyileştirmeler, size sıklıkla kullanılan ve genellikle yeni olan akıllı bir deneyim sunacak. Güvenlik konusunda ağırlık veren Huawei’nin bu konuda adım atması oldukça sevindirici.

Yine de Huawei, akıllı telefonlar için HarmonyOS 3.0’ı Çin pazarıyla sınırlı tuttu. Ancak küresel pazarda MatePad Pro 11 ile bu kapsam genişleyebilir. Şimdilik Huawei’nin hangi cihazlarının bu güncellemeyi alacağı bilinmiyor.

HarmonyOS 3.0

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu