AndroidGüncel Teknoloji HaberleriTabletXiaomi

Xiaomi Pad 6 Max 14 İçin Tarih Verildi, iPad Pro’ya Ciddi Rakip


Son dönemin en çok konuşulan tabletlerinden biri olan Xiaomi Pad 6 Max 14, Mix Fold 3 ile birlikte 14 Ağustos’ta tanıtılacak.

Xiaomi, 14 Ağustos’ta Xiaomi MIX Fold 3 ile birlikte Xiaomi Pad 6 Max 14″ modelinin Çin’de piyasaya sürüleceğini onayladı. Xiaomi, Pad Max 14″’i dizüstü bilgisayar ve ayrıca 11 inç ekranlı Xiaomi Pad 6 ile karşılaştırdı. Marka yayınladığı bir posterde, 14 inçlik tablette ekranın 11 inçlik modele göre yüzde 62 daha büyük olacağını açıkladı.

Tabletin yayınlanan görüntüleri, arka kısımda çift kamera ve derinlik algılama / 3D modelleme için bir ToF sensörünü onaylıyor. Ayrıca yüz haritalama ve gözleri algılayarak otomatik oynatmayı duraklatma özelliği için ön tarafta bir ToF sensörü sunulacak.

Tabletle ilgili başka bir ayrıntı paylaşılmadı, ancak daha önceki bir Geekbench listesi, 14 inç ekranlı tabletin, Pad 6 Pro ile aynı yani Snapdragon 8+ Gen 1 işlemci birimini onayladı. tablet ayrıca kutudan Android 13 sürümüyle çıkacak ve 12GB RAM’e sahip olacak. 3C listesi ise tabletin 67 watt hızlı şarj desteğine sahip olacağını daha önce onayladı.

Öte yandan Shiftdelete.net’in haberine göre aynı tarihte Xiaomi Mix Fold 3 katlanabilir telefon da tantılacka. Son dönemde hakkında birçok sızıntı ortaya çıkan Xiaomi’nin katlanabilir akıllı telefonunun çıkış tarihi nihayet belli oldu. Şirketin yaptığı resmi paylaşıma göre Mix Fold 3, 14 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek bir etkinlikte tanıtılacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu