Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung Galaxy S23 Ultra, 200MP Kamerasıyla Mükemmel Görünüyor

Samsung Galaxy S23 Ultra için harikulade bir konsept video hazırlandı. Heyecan yaratn görüntülerde 200 megapiskel kamera öne çıkıyor.

Samsung Galaxy S23 Ultra için önümüzdeki daha birkaç ay var. Ancak amiral gemisi telefonun 200 megapiksel arka kameraya sahip olacağı iddiaları uzun süreden beridir dillendirilmekte. Bu iddiadan yola çıkarak telefon için yeni bir konsept video hazırlandı. Son söyleyeceğimizi şimdi söyleyelim. Dileriz Samsung tasarım ekibi bu konsept videosundan ilham alır. Zira telefonun kamera birimi mükemmel görünüyor.

Samsung Galaxy S23 Ultra 200MP Kamera İle Gelebilir

Samsung, 200 megapiksel çözünürlüğe sahip HM1 ISOCELL sensörü geçen yıl duyurdu. Dünyanın 200 megapiksellik ilk mobil sensörü olan bu kamera çok yakında tanıtılacak bir Motorola telefonda yer alabilir. Galaxy S23 Ultra’da da kullanılmasına kesin gözüyle bakılan kameranın nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu. Gelen bilgilere göre 200 megapiksellik kamera sadece S22 Ultra’ya özel olacak. Serisinin diğer modellerinde ise 108 megapiksel kameraya geçiş yapılacak.

Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisinden güç alacak telefonda 10Hz ile 120Hz arasında değişen dinamik yenileme hızına sahip LTPO ekranlar yer alacak. S22 Ultra’da bu ekran 2K çözünürlüğünde olacak. öte yandan telefonlar daha iyi bağlantı özelikleri için Qualcomm’un X70 5G modemi ile gelecek.

Android 13 tabanlı One UI 5.0 sürümüyle kutudan çıkacak telefonlarda en çok merak edilen görünüm tarafında bir değişimin yaşanıp yaşanmayacağı. Bakıldığında Samsung’un bir numaralı rakibi Apple, iPhone 14 serisinde radikal değişikliklere hazırlanıyor. Galaxy S21 ve S22 serisindeki benzerlikler göz önüne alındığında Samsung’un da bu noktada artık bir değişim gerçekleştirmesi gerekiyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu