Akıllı TelefonAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriSony

Sony Android 8.0 güncellemesini yeniden başlattı


Sony Android 8.0 Oreo güncellemesini bir kez daha başlattı. İkinci dalga diyebileceğimiz güncelleme kapsamında Xperia XZ ve Xperia XZs modelleri Android 8.0 sürümüne yükseltiliyor. 41.3.A.0.401 yapı numarasına sahip yeni güncelleme 1.232 MB büyüklüğünde. Güncellemenin büyüklüğü göz önüne alındığında indirme işlemi için Wi-Fi bağlantısı ve yine güncelleme esnasında pilinizin en az %50 olması öneriliyor.

Xperia XZ1 ve XZ1 Compact ile tanıtılan 3D Creator isimli uygulamanın yer aldığı güncelleme kapsamında öngörülebilir yakalama, otomatik odaklamalı seri çekimin de yer aldığını görüyoruz.

Taslak e-postalar ve mesajlar gibi tamamlanmamış görevler için “yararlı komutlar”dan oluşan bir Hatırlatıcı özelliğin de yer verildiği güncellemede ayrıca resim içinde resim modu, daha hızlı ön yükleme süresi, çeşitli performans ve güvenlik iyileştirmeleri yer alıyor. Güncellenin kademeli olarak başladığını ve kısa süre içerisinde tüm Xperia XZ/XZs kullanıcılarına erişeceğini hatırlatalım.

Sony Xperia XA2: Telefonda öne çıkan özellikler 5 inç Full HD ekran, sekiz çekirdekli Snapdragon 630 işlemci, 3GB RAM, 32GB dahili depolama, 21 megapiksel arka kamera, 8 megapiksel ön kamera, parmak izi okuyucusu (arkaya monte edilmiş) ve Android 8.0 Oreo şeklinde.
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu