Akıllı TelefonOnePlus

OnePlus MWC 2023’te Yeni Konsept Telefonunu Tanıtabilir


Çinli teknoloji devi OnePlus, Mobil Dünya Kongresine yeni konsept telefonu olan Concept Two akıllı telefonunu tanıtabilir.

Mobil Dünya Kongresi (MWC) bu yıl 27 Şubat – 3 Mart tarihleri arasında İspanya’nın Barselona kentinde gerçekleşecek. Geçtiğimiz haftalarda gerçekleşmiş olan CES 2023 teknoloji fuarında olduğu gibi bu kongrede de akıllı telefon üreticileri yenilikçi ürünlerini sergileyecek. Çinli teknoloji devi tarafından resmi bir açıklama gelmese de bazı sızıntılara göre MWC’de tanıtması beklenilen yeni bir konsept telefonu olacağı hakkında bilgiler sızdırıldı.

Twitter kullanıcısı Max Jambor tarafından yapılan paylaşımda OnePlus’ın duyuracak olduğu konsept telefon OnePlus Concept Two olarak adlandırılacağını belirtiyor. Cihazın teknik özellikleri ne yazıkki şimdilik bilinmiyor. Genellikle konsept ürünlerde olduğu gibi çığır açan teknolojileri ve yenilikçi özellikleri bir araya getirdiğini görebiliyoruz. Yeni telefonda da böyle yenilikçi özellikleri bekleyebiliriz ancak bazı özelliklerinin piyasadaki ana modellerinden taşımasını da muhtemeldir.

OnePlus Concept One

OnePlus Concept Two akıllı telefonu şirketin üç yıl önce CES 2020 teknoloji fuarında sergilemiş olduğu Concept One telefonu ile benzerlikler içerebilir. Ayrıca Concept One otomobil üreticisi olan McLaren ile ortaklaşa geliştirilmişti. Yayınlanan tasarımlarda da görebileceğiniz üzere turuncu renginin telefonun ana rengi olduğunu görebiliyoruz. Arka kısımda turuncu rengi deri kaplı, orta bölümü dikey siyah şerit içerisinde sırasıyla McLaren logosu, üçlü kamera, bir LED flaş ve şirketin logosu ve şeridin alt kısmında ise “OnePlus x McLaren” ibaresi göze çarpıyor. Tasarım ilk meydana çıktığında ilgi çekiciydi ancak bu telefon hiç bir zaman piyasaya sürülmedi.

İlginizi Çekebilir: OnePlus 11R Lansman Öncesi Fiyat Aralığı Sızdı

OnePlus, Mobil Dünya Kongresi’nde OnePlus Concept Two akıllı telefonunun yanında katlanabilir telefonda sergileyebilir. Tüm sorulara cevap alabilmemiz için önümüzdeki ay kongreden kısa bir süreye kadar beklememiz gerekecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu