Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealme

realme Güncelleme Tarafında Dolu Dizgin! Destek Açıklandı

realme güncelleme konusunda yeni steratejisini açıkladı. Amiral gemisi akıllı telefonlar dört yıl boyunca güncelleme alacaklar.

Android ekosisteminin yumuşak karnı olan güncelleme desteğinde son yıllarda önemli bir eşik aşılmış görünüyor. Samsung’un başlattığı, akabinde Xiaomi’nin desteklediği güncelleme desteğini uzatma stratejisine son olarak realme’nin dahil olduğunu görüyoruz. realme amiral gemisi telefonlarda güncelleme desteğini dört yıla çıkardığını açıkladı.

realme Güncelleme Desteğini Artırdı

Android üreticileri, Google ile yaptıkları anlaşma gereği en az iki yıl boyunca güncelleme yayınlamak zorundalar. Fakat bu süre artık pek çok kullanıcıyı tatmin etmiyor. Bunun sonucunda üreticiler bir bir güncelleme desteğini artırmak zorunda kalıyor.

realme, GT 2 ve GT 2 Pro’nun küresel lansmanında, realme UI 3.0 ile Android 12 çalıştıran telefonların 3 Android işletim sistemi güncellemesi ve 4 yıl boyunca Android güvenlik yamaları alacağını onayladı.

realme Başkan Yardımcısı Madhav Sheth, geçen yıl Android 11 sürümüyle çıkış yapan realme GT 5G’nin de yine üç yıl boyunca güncelleme alacağını onayladı. Bu telefon daha önce Android 12 sürümüne zaten yükseltildi. Türkiye’de kayda değer bir başarı yakalayan realme GT 5G’nin önünde daha Android 13 ve Android 14 güncellemelerinin olduğunu belirtelim. Şirket, amiral gemisi telefonları için genellikle 2 yıllık büyük işletim sistemi güncellemeleri sunuyordu.

Öte yandan realme’nin amiral gemisi telefonu realme GT 2’yi de önümüzdeki haftalarda Türkiye’de satışa çıkarması bekleniyor.

realme Watch 3, Agresif Fiyatıyla Tanıtıldı!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu