Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknolojiVideo İncelemeler

Samsung Galaxy S10 Plus pil performansı ile sınıfı geçebildi mi?


Samsung yeni nesil amiral gemisi telefonu Galaxy S10 Plus tanıtımı ile bir anda mobil pazarın en çok konuşulan markası konumuna yükseldi. Samsung Galaxy S10 Plus bir önceki nesil Galaxy S9 Plus‘a göre önemli güncellemeler içeriyor ve Galaxy Note 9‘dan da izler taşıyor. Peki Galaxy S10 Plus pil gücü ile bize ne sunuyor? Bu soruyu birçok okuyucumuzun merak ettiğinden eminiz. Zira yeni nesil 8 nanometre Exynos 9820 yonga seti ve en önemlisi yeni One UI arayüzünün bize ne sunacağı oldukça merak ediliyordu. Bizde teknoburada.net olarak yaptığımız test ile karşınızdayız.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Samsung Galaxy S10 Plus pil gücü bize ne sunuyor?

Öncelikle yaptığımız test sonucunu diğer telefonlar ile de karşılaştırdığımızı belirtelim. Galaxy S9 Plus‘a göre büyük performans farklı gösteren Galaxy S10 Plus, Galaxy Note 9 karşısında nasıl bir performans ortaya koydu gelin buna birlikte bakalım.

Galaxy S10 Plus incelemelerine başladık ve bu incelemeleri farklı farklı videolar ile sizlere sunacağız. Tasarım, pil, arayüz ve kamera testlerini ayrı ayrı yapacağız. Kimin neye ihtiyacı varsa onu izlesin diye…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu