Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Samsung Galaxy S10 cephesinde sürpriz gelişme


Son bir aydır Samsung Galaxy S10 cephesinden gelen sızıntılarda ciddi bir artış yaşandı. Samsung’a yakın kaynaklardan gelen bilgiler bu defa kaç farklı Galaxy S10 modelinin olacağını ortaya koyuyor. Hatta yeni sızıntıya göre telefonların model numaraları bile belli. Ayrıca Samsung, XXU0ARI8 yapı numarasına sahip firmware dosyasını geliştirmeye başladı.

Üç farklı Samsung Galaxy S10 geliyor

Bu üç telefonun ekran boyutu ve bazı detaylarını alt bölümde sıraladık.

SM-G970 5.8 inç düz ekran: Samsung iki yıl aradan amiral gemi segmentinde düz bir model karşımıza çıkaracak. Son olarak Galaxy S7’de düz ekran kullanıldı. Bu modelde ayrıca tek arka kamera kullanılacak.

Samsung Galaxy S10
Samsung Galaxy S10

SM-G973 5.8 kavisli ekran: 5.8 inç ancak kavisli ekrana sahip bir model daha olacak. Bu modelde çift arka kamera kullanılacak.

SM-G975 6.44 kavisli ekran: Söz konusu bu model, Galaxy Note 9’dan bile daha büyük bir ekrana sahip olacak. Serinin bu özel modelinde 3 arka kamera göreceğiz. Ayrıca tüm Galaxy S10 modelleri Android 9 Pie sürümüyle çıkış yapacak.

Kısa süre önce ortaya çıkan ürün yazılımında Samsung’un 5G destekli bir Galaxy S10 versiyonu test ettiği görüldü. Bu seçeneğin ayrı bir model numarası taşıması beklenmiyor. Bunun yerine yukarıdaki telefonlardan birinin (muhtemelen 6.44 inç ekranlı model) Güney Kore ve ABD’de 5G desteği sunacağı belirtiliyor.

Son olarak; kısa süre önce Samsung Mobile Başkanı DJ Koh, Galaxy S10’da önemli tasarım değişikliklerinin yaşanacağını belirtti. Fakat bu değişim tüm modellere yansıtılmayabilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu