Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy A23 Serisi Kamerada Seviye Atlayacak

Samsung’un orta segmentte yer alacak olan telefonu Galaxy A23 kamerada seviye atlayacak. Yeni seri bambaşka olacak gibi görünüyor.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, bildiğiniz gibi geçen yıl Haziran ayında Galaxy A22 4G ve A22 5G telefonlarını tanıtmıştı. Şimdi şirket ise Galaxy A23 serisi üzerinde çalışıyor. Bugün ise yeni serinin kamera detayları gün yüzüne çıktı. Hatırlayacağınız üzere Galaxy A22 4G, OIS’li 48MP sensöre sahipti ve A23 serisinin SK Hynix’ten 50MP sensör kullanması bekleniyor.

Samsung’un yeni orta segment canavarlarında; OIS özellikli 50 MP ana kamera, 5 MP ultra geniş açılı kamera, 2 MP makro kamera, 2MP derinlik sensörü ve 8MP ön kamera yer alacak. Segmentinin sınırlarını zorlayacak olan bu kamera kurulumu, Samsung’un bu alanda ne kadar fazla yatırım yapacağının en büyük göstergesi diyebiliriz.

Samsung Galaxy A23 4G’nin 2022’nin ilk çeyreğinde, yani Şubat veya Mart aylarında, 5G modelinin ise yılın ikinci yarısında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Bu modeller Türkiye gibi gelişmekte olan ülkelerde uygun fiyatlar ile satışa sunulacak. Çinli rakipleri ile baş etmek isteyen Samsung’un fiyat konusunda büyük bir atılım yapması gerekiyor. Çinli üreticiler bu segmentteki telefonlarını 300 dolar gibi inanılması güç bir fiyattan satışa sunuyor. Samsung da fiyat bandını bu seviyede tutması gerekiyor.

Yeni A serisinde şimdilik MediaTek mi yoksa Qualcomm yonga seti mi kullanılacağı bilinmiyor. Ancak fiyatı uygun tutmak için fiyat/performans noktasında başarılı olan Dimensity serisi bir yonga seti kullanılabilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu