Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi 7’yi unutun Xiaomi Mi 8 merhaba deyin!!!

Akıllı telefon pazarı oldukça hareketli günler geçiriyor. Mobil Dünya Kongresi’nde yaşanan sessizlik meğerse fırtına öncesi sessizliğin habercisiymiş. Üreticiler hem amiral gemisi hemde orta segment telefonlarını bir bir pazara sunarken 23 Mayıs tarihinde Xiaomi’nin yeni nesil amiral gemisi Mi 7 ile tanışacaktık. Mi 7 ile ilgili tüm detaylar ortaya çıkmışken Çinli üreticinin sekizinci yılına özel olarak geliştirdiği Xiaomi Mi 8 Special Edition ya da diğer adı ile Xiaomi Mi 8 ile ilgili detaylar ortaya çıktı.

Xiaomi Mi 7 Tanıtım Tarihi
Xiaomi Mi 7

Xiaomi Mi 8 tanıtılacak mı?

Xiaomi’nin 23 Mayıs tarihinde tanıtacağı yeni nesil Mi 8 ya da Mi 7 SE modelinin bize ne sunacağını kesin olarak bilmesek de Mi 8’in 3D yüz algılama ve ekrandan parmak izi okuma sensörü ile geleceğini net olarak söyleyebiliriz. Mi 8 haberleri doğru çıkarsa Mi 7’de bu özelliklerin olması pek mümkün görünmüyor zira sızdırılan fiyat bilgisine baktığımızda bu özelliklerin bu kadar uygun fiyatlı bir telefonda olması oldukça zor görünüyor.

Xiaomi Mi 7
Xiaomi Mi 7

Xiaomi Mi 7 ve Mi 8 özellikleri

Her iki telefonda ekrana gömülü parmak izi okuyucusu yer alacak. 6.01 inç büyüklüğünde çentikli ekran (Mi 7), Snapdragon 845 işlemci, 6GB / 8GB RAM, 64GB / 128GB / 256GB depolama, 3D yüz tanıma, 12 megapiksel + 20 megapiksel çözünürlüklü çift arka kamera (yapay zeka tabanlı) telefonlarda öne çıkan özellikler olacak.

Merakla beklenen telefon Xiaomi Redmi Note 5 Pro Türkiye’de!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu