Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiXiaomi

Redmi K20 AnTuTu puano Xiaomi Mi 9’u solladı geçti

Redmi genel Müdürü Lu Weibing geçtiğimiz gün amiral gemi telefonun Redmi K20 olarak isimlendirileceğini açıkladı. Snapdragon 855 işlemcisinden güç alacak ve açılır kameranın eşlik edeceği telefonun bu defa AnTuTu skoru gün yüzüne geçti. Elde edilen skor, K20’nin bu alanda birçok rakibini sollayacağını gösteriyor.

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBu rada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Redmi K20 UFS 3.0 ile geliyor

“Demon King” kod adıyla AnTuTu testine giren telefon burada 458.754 puan almayı başarıyor. Xiaomi Mi 9’un 371.423 puanı ile kıyaslandığında RedmiK20’nın bu kadar yüksek bir skor almasının iki temel nedeni olduğu savunuluyor.

Bunlardan biri K20’de UFS 3.0 depolama standardının kullanılıyor olması. Bir diğeri ise telefonun üstün soğutma teknolojisine sahip olması. 6.39 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüklü AMOLED ekranın eşlik edeceği üst segment telefonda parmak izi tarayıcısı ekrana gömülü olacak. Telefondaki 20 megapiksel pop-up yani açılır kamera sayesinde ekran / kasa oranı yüksek bir sevide görünüyor.

Kamera demişken, RedmiK20’de üçlü arka kamera yer alıyor. Ana kamera 48 megapiksel çözünürlüğündeyken, diğer iki kamera 16 megapiksel telefoto ve 8 megapiksel ultra geniş açılı sensörlerden oluşacak.

Bazı ülkelerde Pocophone F2 ismiyle çıkış yapacağı iddia edilen telefon önümüzdeki günlerde resmiyet kazanacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu