Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy Fold Galaxy Note 7 gibi mi olacak?

Mobil pazarının en büyük olaylarından birisi olarak gördüğümüz Galaxy Note 7 üretiminin durdurulmasından sonra Samsung büyük bir değişim yaşadı. Özellikle pil tarafındaki kalite yönetim sürecini tamamen değiştiren Samsung bu konuda mobil sektöründe değişmesini sağladı. Galaxy Note 7 unutuldu ama Note 7‘de yaşanan sürecin bir farklısı da Samsung‘un yeni nesil katlanabilir ekranlı telefonu Galaxy Fold‘da yaşanıyor gibi görünüyor. Zira bildiğiniz üzere telefon tanıtımı yapıldıktan sonra ilk örnek ürünlerin basın mensuplarına gönderilmesi ile birlikte ekranda yaşanan olumsuz durumlar Samsung Galaxy Fold satışının ertelenmesi ile sonuçlandı.

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBurada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Samsung Galaxy Fold
Samsung Galaxy Fold

Samsung Galaxy Fold ne zaman satışa sunulacak?

Resmi açıklamalar yapılmasa da Samsung‘un Haziran ayında yenilenmiş Galaxy Fold‘ları satışa sunacağını işaret ediyordu. Bugün yapılan açıklamalara göreyse Samsung’un bırakın Haziran ayını Ağustos ayına kadar böyle bir ürün tanıtamayacağını ortaya koyuyor.

Xiaomi katlanabilir
Xiaomi katlanabilir

Galaxy Fold ile birlikte tanıtılan Huawei Mate X ise tam bir belirsizlik içinde zira bu telefon Google’ın listesinden kaldırılmış durumda. Anlaşılan o ki; katlanabilir ekranlı telefon pazarında ilk olacağım yarışı içinde kazanan Xiaomi ve Motorola olacak gibi görünüyor. Tuhaf ama gerçek konularından birisi de bu oldu…

Samsung Galaxy S10 ekran deliği için Pixar duvar kağıtlarını indirin!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu