Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Poco Launcher 2.0 tanıtıldı! İndirin kullanın!

Xiaomi geçtiğimiz yıl Poco serisi bir telefon tanıttı ve bu telefonda kendi arayüzü Poco Launcher sürümünü kullandı. Bir anda Xiaomi kullanıcıları arasında büyük bir popülarite yakalayan bu arayüz daha sonra XDA tarafından farklı Xiaomi modellerine de uygulandı ve Çinli üretici bu arayüzü tüm Xiaomi kullanıcılarının kullanabilmesi amacıyla serbest bıraktı. Birçok kişi yeni nesil Pocophone F2 telefonunu bekliyordu ama telefondan önce bugün Xiaomi Twitter adresinden Poco Launcher 2.0 tanıtımını resmen yaptı.

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBu rada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Xiaomi Poco Launcher 2.0 yeni ne var?

Poco Launcher sizin arayüzde neredeyse her şeyi özelleştirmenize olanak sağlayan bir yapı sunuyordu ve bu arttırılarak devam ediyor. Menüye girdiğinizde duvar kağıdınızın şeffaflığıunı bile ayarlayabildiğiniz arayüz, karanlık mod ile artık pil tarafında çok daha agresif bir durum sergiliyor.

Biz videodaki telefonun ne olduğunu baştan anlayamadık ve bunun da Poco F2 olabileceğini düşündük ama sonradan bu telefonun Xiaomi Mi MIX 3 olduğunu anladık. Heyecan yapmaya gerek yok…

Yeni arayüzü buraya tıklayarak indirip telefonunuza kurabilirsiniz; bu işlemin sonuçlarından sitemiz sorumlu tutulamaz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu