Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriOPPO

OPPO Find N3 Tüm Özellikleriyle Karşınızda

OPPO Find N3 modelinin başlıca teknik özellikleri artık biliniyor. Katlanabilir telefon kompakt, ince ve hafif bir yapıda olacak.

Katlanabilir telefon pazarının etkili isimlerinden OPPO yeni bir model üzerinde çalışıyor. OPPO Find N3 ismini alacak olan bu modelin başlıca özellikleri Digital Chat Station tarafından gün yüzüne çıkarıldı. Kaynak daha önce bu cihazın şemalarını ve temel özelliklerini de sızdırmıştı. Sızıntıya göre 2023’ün sonlarında piyasaya çıkması beklenen yeni model, selefi Find N2’den daha büyük ancak rakiplerine kıyasla daha kompakt olacak. Telefon ayrıca ince ve hafif olacak şekilde tasarlandı. Find N3’ün böylece serinin önceki modellerindeki tıknaz yapıdan sıyrılacağını söyleyebiliriz.

Oppo Find N3 Render
Oppo Find N3 Render

Sızıntı, Find N3‘ün 120Hz yenileme hızına sahip yüksek çözünürlüklü 2268 x 2440 piksel ekrana sahip olacağını gösteriyor. Telefonun iç ekranı 8 inç, dış ekranı ise 6.5 inç büyüklüğünde olacak. Dış ekran ise Full HD+ çözünürlüğünde görünüyor. Her iki ekran ayrıca 120Hz yenileme hızını destekleyecek.

Kamera kurulumuna baktığımızda telefonda üç arka kamera yer alacak. 50MP Sony IMX890 ana sensöre 48 megapiksel ultra geniş açılı ve 3x optik yakınlaştırmalı periskop kamera eşlik edecek. Telefonun ön kamerası ise 32 megapiksel çözünürlüğünde olacak.

Akıllı telefonun Snapdragon 8 Gen 2 yonga setine, 16 GB’a kadar LPDDR5x RAM’e ve 1 TB’a kadar UFS 4.0 dahili depolamaya sahip olacağı bildiriliyor. Son olarak katlanabilir telefon 4.805 mAh büyüklüğünde bir pil taşıyacak. Hızlı şarj özellikleri ise ne yazık ki henüz bilinmiyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu