Akıllı TelefonGüncel Teknoloji HaberleriXiaomi

Xiaomi Civi 3, Kadınların Bir Sonraki Gözdesi Olacak


Xiaomi Civi 3 cephesinden bilgiler gelmeye başladı. Telefonun en çok tasarımıyla ilgi göreceğini şimdiden söyleyebiliriz. Ancak dahası da var.

Xiaomi’nin Civi serisi telefonları hem tasarım hem de ön kamera yetenekleriyle daha çok kadın kullanıcıları hedefliyor. Seri kapsamında şu ana kadar üç telefon (Civi, Civi 1S, Civi 2) tanıtıldı ve gelen bilgilere bakılırsa dördüncüsü yolda. Xiaomi Civi 3 için nisan ayı işaret ediliyor. Güvenilir bir kaynak telefonda gerçekleştirilecek yükseltmeler hakkında bazı bilgiler aktardı.

Xiaomi Civi 3 Neler Sunacak?

Digital Chat Station’a göre Civi 3’te 6.55 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüğünde ve 120Hz tarama hızına sahip kavisli AMOLED ekran yer alacak. Serinin önceki modelinde de zaten benzer ekrana yer berildi.

Dikkat çeken gelişmelerin biri kamera tarafında yaşanacak. Bir önceki modelde 50 megapiksel çözünürlüğünde olan Sony IMX766’nın yerini Sony IMX800 alacak. Yine 50 megapiksel çözünürlüğünde olan bu kamerayı Xiaomi 13 ve Redmi K60 Pro modellerinde gördük. Telefonda ayrıca iki adet 32 megapiksel çözünürlüğünde ön kameraya yer verilecek.

Civi 3’te işlemci biriminde de bir yükseltme yapılacağı gelen bilgiler arasında. İddiaya göre telefonda bu defa Dimensity 8200 yonga seti yer alacak. Xiaomi’nin merak edilen telefonu küresel pazara açılmayacak, fakat muhtemelen başka bir isimle diğer ülkelerde satışa sunulacak. Örneğin Xiaomi Civi 2’nin küresel modeli Xiaomi 13 Lite olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu