Bluetooth KulaklıkGüncel Teknoloji HaberleriRedmiXiaomi

Redmi Buds 4 Lite, Renk Seçenekleriyle Cezbedecek

Xiaomi’nin bir sonraki kablosuz kulaklığı Redmi Buds 4 Lite ortaya çıktı. Kulaklık oldukça agresif renklere sahip olacak.

Redmi, 27 Aralık tarihinde Çin’de gerçekleştireceği etkinlikte sadece K60 serisini duyurmayacak. Markanın tanıtımları arasında Redmi Note 12 Pro Speed Edition adlı bir telefon daha olacak. Şirket ayrıca üç yeni giyilebilir cihaz duyurusu gerçekleştirecek. Redmi’nin yaptığı son paylaşımlara bakılırsa bu ürünler Redmi Watch 3, Redmi Band 2 ve Redmi Buds 4 Lite olacak.

Redmi Buds 4 Lite Neler Sunacak?

Yapılan paylaşımlara bakılırsa kablosuz kulaklık beyaz, siyah, yeşil ve turuncu olmak üzere dört renkte sunulacak. Redmi ayrıca her bir kulaklığın sadece 3,9 gram ağırlığında olduğunu belirtti.

Renklere ek olarak tasarım da dikkat çekiyor. Redmi Buds 3 Lite’ın tasarımından hiçbir iz yok. Yeni model şimdi AirPods’a benziyor. Önceki model IP54 korumasına sahipti ve USB-C üzerinden şarj oluyordu. Bu özellikleri yeni modelde de göreceğiz.

Diğer ürünlere gelince, yeşil bir kayışa ve düz çerçevelere sahip olan Redmi Watch 3’ün sağ tarafında güç veya kontrol düğmesi yer alıyor. Redmi Band 2 ise yakın zamanda tanıtılan Xiaomi Band benzer bir görünüme sahip.

Redmi Band 2, 1,47 inç büyüklüğünde bir ekrana yani öncülüne göre yüzde 79 oranında büyüyen bir ekranla gelecek. Giyilebilir ürün ayrıca 9.99mm kalınlığında olacak.

Redmi’nin kısa bir süre sonra duyuracağı bu ürünler Xiaomi markasına göre daha düşük fiyattan satışa sunulacak. Ayrıca bu ürünlerin tümünün Türkiye’de satılması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu