Akıllı TelefonAppleGüncel Teknoloji HaberleriiOSiPhone

iPhone 14 Tanıtım Tarihi Nihayet Resmi Olarak Açıklandı


Uzun bir bekleyişin ardından iPhone 14 tanıtım tarihi nihayet açıklandı. Apple etkinliği beklendiği gibi 7 Eylül’de gerçekleştirecek.

Apple aylar süren sızıntıların ardından nihayet iPhone 14 tanıtım etkinliği için bir tarih açıkladı. Son dönemde sıklıkla zikredilen 7 Eylül tarihi an itibariyle Apple tarafından doğrulanmış durumda. Apple’ın bu yıl ki sonbahar etkinliğinde iPhone 14 serisinin yanında sekizinci nesil Apple Watch saatlere ve yeni nesil iPad tabletler görücüye çıkacak. 

iPhone 14 Tanıtım Tarihi Açıklandı

Apple’ın dört farklı yeni iPhone duyurması bekleniyor. iPhone 14 ve iPhone 14 Pro seride 6.1 inç ekrana sahip modeller olacak. 6.7 inç büyüklüğünde ekranlar taşıyacak modeller ise iPhone 14 Max ve iPhone 14 Pro Max olacak. İki nesildir devam eden mini model bu yıl ürünler arasında olmayacak. 5.4 inçlik ekranın kullanıldığı mini iPhone’lar kullanıcılardan beklenen ilgiyi bir türlü görmedi. 

Daha önceki raporlara göre iPhone 14 Pro modellerinde çentik olmayacak. Bunun yerine iki adalı bir tercih edilmiş görünüyor. Bu adalardan hapa benzeyenin üzerine FaceID sensörleri, yuvarlak ada üzerine ise ön kamera yerleştirilecek. Apple A16 Bionic işlemcisinden güç alacak telefonlarda dikkat çeken bir diğer yükseltme 48 megapiksel ana kameralar olacak.

Yakın zamanda ortaya çıkan pek çok gelişmede Apple’ın üç yeni saat modeli geliştirdiği belirtildi. Apple Watch Series 8, geliştirilmiş Apple Watch SE ve yepyeni bir tasarım anlayışına sahip Apple Watch Pro etkinlikte görücüye çıkabilir. Yeni saat modellerinin ayrıca kullanıcının vücut ısısını ölçeceği bildiriliyor.

iPhone 14 Apple için Hüsran Olabilir!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu