Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiOSiPhoneMobirollerTeknoloji

iPhone 12 Pro çentiksiz haliyle resmen karşımızda! Turkcell mi?

Apple yeni nesil iPhone 12 tanıtımını ne zaman ve nasıl yapacak bilinmezliğini korurken bugün iPhone 12 Pro ile ilgili çok net bilgiler ortaya çıktı.

Apple yeni nesil iPhone 12 ailesini Eylül ayında tanıtmak istiyordu ama son yaşanan Koronavirüs salgınından sonra planlarda değişiklik olabilir. Özellikle Amerika’da her gün çığ gibi artan vakıalar sonrasında Amerika’nın teknoloji ile ilgili nasıl bir politika izleyeceği de belirsizliğini koruyor. Gelen bilgilere göre Ekim – Kasım döneminde tanıtılması beklenen iPhone 12 Pro çentiksiz ekranı ile bugün resmen karşımıza çıktı.

Bir süredir yeni nesil iPhone 12 ailesi le bilgileri ve görselleri paylaşıyorduk ve burada çentiksiz bir ekran karşımıza çıkıyordu. Hepimiz de birbirimize “iPhone 12’de ön kamera nerede olacak?” diye soruyordu. Bugün bu soru resmen yanıt buldu.

iPhone 12 Pro ön kamera nerede olacak?

Paylaşılan görsele baktığımızda Turkcell GSM Operatörünün adını burada görüyoruz. Bu bizi de oldukça şaşırttı. Bu bir tesadüf mü yoksa altında başka bir şey mi var? Bunu da yakın bir zamanda öğreniriz diye tahmin ediyoruz. Bununla birlikte 12 megapiksel değerinde ön kameranın ve diğer tüm sensörlerin yine üst taraftaki çerçevenin oraya konuşlandığını görüyoruz.

Kısacası Apple, çok sevdiği çentik işinden bu yıl itibariyle vazgeçecek gibi görünüyor. Yani nesil iPhone‘da üstte ve altta çerçevelerin biraz kalınlaştığını göreceğiz gibi görünüyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu