Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy S20 Plus 5G kanlı canlı karşımızda


Bugün bir anda karşımıza en net hali ve gerçek görüntüleri ile Samsung Galaxy S20 Plus 5G çıktı. Peki telefon neye benziyor? İşte gerçek görüntüler…

Samsung Mobil Dünya Kongresi öncesinde 11 Şubat tarihinde yeni nesil Galaxy S serisini tanıtmaya hazırlanıyor. Bir süredir telefonun isminin Galaxy S20 olacağını ve Galaxy S11 ile yola devam edilmeyeceğini söylemiştik. Bugün de bir anda karşımıza çalışır şekilde Samsung Galaxy S20 Plus 5G çıktı. Bu görsel ile birlikte de telefonun detaylarını öğrenmiş olduk.

Gördüğünüz gibi ekranlar yana doğru akıyor ve yeni nesil telefonun edge panellerinin biraz daha aşağı doğru inerek şelale ekran tasarımına sahip olacağını görüyoruz. Bununla birlikte Bixby tuşu tarih oluyor ve telefonun tüm butonları sağ tarafta konuşlanıyor. Galaxy Note 10 serisi gibi ekranın ortasında kamera düzeni de kesinleşen bir başka detay.

Telefonun arkasında ise dörtlü bir kamera bulunacak. Bunlar ana kamera, ultra geniş açı, telefoto ve makro lens olacak gibi görünüyor. Galaxy S20 serisinde 10x Optik Zoom olacak dedikoduları da böylece boşa çıkıyor. Bir süre önce Samsung Galaxy S20 Ultra ile ilgili de bilgi aktarmıştık ve bugünkü sızıntılarda bu telefonun da 108 megapiksel kamera sensörü ile geleceği de kesinleşiyor. Bu modelde 10x Zoom olacak mı? Bu da henüz cevap bulmamış bir başka detay.

1 Aydan daha kısa bir süre içinde Samsung’un yeni nesil amiral gemisi ile ilgili tüm detaylar ortaya çıkmış olacak…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu