Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiVivo

Vivo Z1x lansmanına katılmak istedik ama almadılar!

Hindistan gezimiz sırasında çok ilginç bir olay oldu ve Vivo Z1x ile tanıştık. Kaldığımız otelde yapılan telefon lansmanına katılmaya çalıştık ama…

Arkadaşlar herkese merhaba. TeknoBurada.Net ve Volkan MANAV Youtube kanalı olarak Hindistan Hükumetinin daveti ile Hindistan’a geldik ve Hindistan kültürünü yakından görüyoruz. Dün gece bir canlı yayın ile Hindistan ile ilgili düşüncelerimizi paylaştık. Bugün çok ilginç bir olay oldu ve biz de bunu sizlerle paylaşmak istiyoruz. Heyet olarak kaldığımız otelde (Taj Mahal New Delhi) Vivo Z1x lansmanı yapıldı. Bu lansman ülkemizdekilerden biraz farklı yapıldı zira bu lansman belli basının davet edildiği bir Ar-Ge çalışması gibiydi.

Yapılan lasnmana girmeye çalıştık ve yetkililer ile elimizden geldiğince görüştük. Hatta bir ara kavga etme noktasına geldik ama bizi içeri almadılar. Bunun sebebinin de ülkemizde Vivo markasının olmadığı ve bu telefonun da ülkemizde satılmayacağını söylediler. Vivo çalışanı Shubham Arya isimli arkadaşımız ise bize telefonun kutusunun fotoğrafını bile çektirmedi ama biz her şeye rağmen dışarıda bir Youtuber kardeşimizden telefonu aldık ve en azından kutusunu çektik.

Kutu açılışı ve ön inceleme yapmak istedik ama meğerse telefonun gerçek lansmanının 2 hafta sonra yapılacağını ve bu telefonların kapalı ortamlarda test edilmesi için dağıtıldığını öğrendik.

Snapdragon 712 yonga seti ve arkada 3 farklı kameraya sahip olacağını kutu üstünden öğrendiğimiz bu telefon arkada 48 megapiksel kameraya sahip olacak ve ekrandan da parmak izi okuma sensörü olacak.

Bu duruma Andy Liu ne diyecek bilemiyoruz… Hafta sonuna kadar buradayız. Andy Liu telefon göndermek isterse ve bize yardımcı olmak isterse volkan@teknoburada.net adresine bir mail atabilir…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu