Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

OPPO Türkiye pazarında A serisini ne zaman yenileyecek? A92s istiyoruz

Nisan ayında satışa sunulan yeni nesil OPPO A serisi ile ilgili son durum ne? OPPO Türkiye bu telefonları bizlere sunacak mı? Peki sürpriz ayak olur mu?

OPPO Türkiye pazarına çok hızlı bir giriş yaptı. Özellikle orta segment pazarında ciddi başarı yakalayan Çinli üretici OPPO A5 2020 ve A9 2020 modelleri ile oldukça başarılı bir işe imza attı. Sıla ile çekilen A9 ve A5 reklamları öylesine başarılı oldu ki; bu başarı Reno serisinin de yükselmesine sebep oldu. Bildiğiniz üzere A5 2020 ve A9 2020 modelleri satışa sunulduktan sonra OPPO boş durmadı ve bu segmenti ciddi anlamda hareketlendirdi.

Bugün Asya pazarında oldukça fazla ilgi gören OPPO A serisi 4 farklı model ile satışta. Şubat ayında A31 modeli tanıtıldı ama halen A32 modeli tanıtılmış değil.  Geçtiğimiz Nisan ayında aşağıdaki modeller tanıtıldı ve Mayıs ayında da OPPO A92 ile karşılaştık.

  • OPPO A12
  • OPPO A52
  • OPPO A72
  • OPPO A92s

Peki bu telefonlar Türkiye pazarına ne zaman girecek ve hangi modeller gelecek? 

Bu sorunun cevabını bilemiyoruz ama bize sorarsanız kısa bir süre içinde OPPO, yeni nesil A serisini ülkemiz ve Avrupa pazarına da sunacak. Baktığımızda OPPO A5 2020 ve A9 2020 modelleri 2019 Eylül ayında tanıtılmıştı ve ülkemiz pazarına da yine geçtiğimiz yıl Kasım ayında satışa sunulan A serisinden uzun süredir haber alınamıyordu. Bize sorarsanız OPPO, Haziran ayı içinde bu yeni A serilerini ülkemiz pazarında satışa sunacak.

Peki başka sürprizler gelir mi? 

Biz OPPO’nun Find X2 Lite modelini de Türkiye pazarına geleceğini öngörüyoruz. Bakalım OPPO bize bu ay neler sunacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu