Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiTeknolojiXiaomi

Redmi K50 Gaming Kamera Konusunda Şaşırtacak

Redmi’nin oyuncu telefonu Redmi K50 Gaming için geri sayım başladı. Bu telefon kamerası ile de ön plana çıkmayı başaracak. İşte detaylar.

Xiaomi’nin alt markası Redmi bugün amiral gemisi Snapdragon 8 Gen 1 yonga seti tabanlı amiral gemisi modeli Redmi K50 Gaming için bir tane daha poster yayınladı. Şirket bu sefer de akıllı telefonun kameralarına dikkat çekiyor. Oyuncu telefonu olmasına rağmen bu telefon kamera tarafında da rakiplerine göz dağı verecek gibi görünüyor.

Redmi K50 Gaming kamerası ile dikkat çekecek

Ana kamerada 64 megapiksel sensörün kullanımı bu poster ile onaylandı. Ana kamera Sony Exmor IMX686 optik format 1/1.72 inç tarafından desteklenecek. Bildiğiniz gibi modern amiral gemileri esas olarak Sony IMX766 sensörünü kullanıyor. Bu açıdan Gaming sürüm K50 Pro’dan bir tık daha kötü kameraya sahip olacak. Ön verilere göre Redmi K50 Gaming’in diğer iki sensörü 13 ve 2 megapiksel çözünürlükte olacak.

Redmi K50 Gaming

Ön kamerada henüz bilinmeyen yepyeni 20 megapiksel Sony IMX596 sensör kullanılıcak. Oyun odaklı olacak olan bu modelde bir dizi optimizasyon aracı yer alacak. 8 GB RAM ve 12 GB RAM opsiyonları ile gelmesini beklediğimiz oyuncu telefonu, MIUI 13 sayesinde yazılımsal olarak RAM artırma özelliğine de sahip olacak.

600 dolar bandında satış fiyatına sahip olacağını düşündüğümüz bu telefonun Mart ayı içerisinde resmiyete kavuşması bekleniyor. İlk olarak anavatanı Çin’de satışa sunulacak olan telefonun Avrupa ve Türkiye pazarına POCO markası altında gelmesi bekleniyor. Mercedes-AMG Petronas Formula 1 için özel bir sürüme de sahip olacak olan bu model çok ama çok can yakacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu