Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelMobirollerSamsung

Galaxy A32 Android 12 Güncellemesi Nihayet Başladı

Samsung, Galaxy A32 için uzun bir süredir beklenen Android 12 güncellemesini sonunda yayınlandı. Kapsamlı güncelleme bakalım neler getiriyor.

Samsung’un popüler orta segment telefonu Galaxy A32 için Android 12 / One UI 4.1 güncellemesi nihayet başladı. Samsung’un ilk olarak Hindistan’da başlattığı kapsamlı güncelleme kademeli olarak yayılıyor.  Guncelmiyiz.com sitesine göre A32 için Android 12 güncellemesi 7 Mayıs – 7 Haziran tarihleri arasında dağıtılacak. Yarın itibariyle A32 için ülkemizde güncelleme her an başlayabilir.

Galaxy A32 Android 12 Güncellemesi Neler Getiriyor?

Güncelleme renk paleti özelliği yeni widget tasarımları, geliştirilmiş ekran sürekli açık ve Karanlı tema, iyileştirilmiş paylaşım menüsü, daha fazla kilit ekranı widget’ı ve yenilenmiş bir kullanıcı arayüzü tasarımı getiriyor. Samsung ayrıca klavye uygulaması başta olmak üzere birçok sistem uygulamasında gelişmeler sağlıyor.

Galaxy A32 Türkiye Fiyatı

Resmi değişiklik günlüğüne göre, Galeri uygulaması artık resim paylaşırken tarih, saat ve konum bilgilerinin kaldırılmasına izin veriyor. Ayrıca Galeri, resimlerinizden ve videolarınızdan daha iyi hikayeler oluşturur ve daha kolay albüm sıralaması sunuyor. Samsung Klavye, animasyonlu emoji çiftleri, çıkartmalar ve GIF’ler için hızlı erişim çubuğuna sahip oluyor.

Gizlilik ve güvenlik de iyileştirildi. Artık özel bir Gizlilik Panosu, sistem genelinde kamera ve mikrofonu etkinleştirmek/devre dışı bırakmak için hızlı ayar geçişleri ve aktif kamera ve mikrofon kullanım durumu için gizlilik göstergeleri var. Uygulamaların yaklaşık veya kesin konumları kullanmasına izin vermeyi seçebilirsiniz. Telefon, herhangi bir uygulama veya hizmet pano verilerinize eriştiğinde sizi bilgilendiriyor.

Galaxy A33 5G Fiyatı Türkiye’de Düşmeye Başladı!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu