Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung Galaxy M30s ilk kez kameralara yakalandı

Samsung sızan basın fotoğraflarına bakılırsa yeni bir Galaxy M serisi akıllı telefon hazırlıyor. Samsung Galaxy M30s ismiyle çıkış yapacak telefonun tasarım detayları belliyken, teknik özellikler noktasında daha iddialı bir işlemci göreceğiz. Sürpriz olan gelişme ise Galaxy M30s modelinde çift arka kamera kullanılacak olması.

Samsung Galaxy M30s karşınızda!

Galaxy M30’da Infinity U ekrana yer veren Samsung, M30s modelinde Infinity-V ekran kullanacak. Ekran / kasa epey iyi görünen telefonun arkasında iki kamera hemen altlarında LED flaş yer alıyor. Telefonun arka tarafında ek olarak parmak izi tarayıcısını görüyoruz.

Galaxy M30’da üç arka kameraya yer veren Samsung’un devam modelde iki kamera kullanacak olması bizleri şaşırtmadı değil. Kameralardan birinin Samsung üretimi 48 megapiksel çözünürlüklü sensör olmasını bekliyoruz. Diğer kamera ise geniş açılı ya da derinlik sensörü olacak.

Samsung Galaxy M30s

Tasarım tarafındaki ufak çaplı değişimlerden söz ettikten sonra işlemci tarafındaki yükseltmeden söz edelim. Galaxy M30’da sekiz çekirdekli Exynos 7904 işlemcisi ve 4GB RAM’e yer verildi. Galaxy M30s modelinde ise işlemci sekiz çekirdekli Exynos 9610 olacak, bellek ise bu defa 6GB RAM. Bunun yanı sıra yazılım biriminde bir değişiklik olacak. Galaxy M30s daha güncel olan Android 9 Pie ile çıkış yapacak.

Resmi görüntüleri sızdırılan Galaxy M30s’in ağustos ayı içerisinde resmiyet kazanması bekleniyor.

Galaxy M30s hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Sizce böyle bir modele ihtiyaç var mı?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu