Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlus

OnePlus 10R Markanın Özüne Dönmesini Sağlayabilir, İşte Görüntüsü

OnePlus 10R, 9R modelinin yerini doldurmaya geliyor. Pro modele kıyasla uygun fiyatlı olan telefonun özellikleri ve görünümü netlik kazanıyor.

OnePlus 9R geçen yıl tanıtıldığında firmanın üst segmentteki bütçe dostu telefonlarından bir olmuştu. Bu telefon aslına bakarsanız “Amiral gemisi katili telefon” oluşturmak sloganı ile yola koyulan OnePlus’ın tam da stratejini ortaya koyuyordu. Fakat marka son yıllarda bu tür modellerden uzaklaşmış görünüyor. Neyse ki OnePlus 10R ile birlikte bütçe dostu üst segment telefon duyuruları sınırlı da olsa sürecek.

10R modeli ocak ayından bu yana gündemde ve son dönemde telefon hakkında artık somut veriler gelmeye başladı. Yakın zamanlı bir rapora göre telefon “Turşu” kod adı altında geliştirilmekte ve Hindistan’da özel testlere girmeye başladı. Şimdi telefon hakkında daha özel bilgilere ulaşılmış durumda.

PriceBaba tarafından yayınlanan yeni bir rapora göre OnePlus 10R’de ön kamera merkeze konumlandırılacak. Böylece ilk kez bir OnePlus telefonda ön kamerayı solda üst köşede görmeyeceğiz. 10R ayrıca markanın uyarı kaydırıcı butonuna sahip olmayan ilk üst segment telefonu olacak. Sessiz, titreşim ve zil sesi arasında geçiş sağlayan kaydırıcı buton şu an sadece bazı giriş seviyesi Nord modellerinde yer almıyor. Günlük kullanımda büyük kolaylık sağlayan butonun kaldırılması bazı kullanıcıları üzecektir.

Öte yandan sızdırılan bir fotoğraf, OnePlus 10R’nin daha önceki OnePlus telefonlarda görmediğimiz bir kamera tasarımına sahip olacağını gösteriyor.

OnePlus 10R Başlıca Özellikleri

6.7 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüğünde ve 120H tarama hızına sahip Samsung E4 AMOLED ekran telefonun öne çıkan özelliklerinden biri olacak. Gücünü MediaTek Dimensity 8100’den alacak telefonda 8-12GB LPDDR5 RAM ve 128-256 UFS 3.1 dahili depolama yer alacak.

Telefonun arkasında 50 megapiksel Sony IMX766 sensörlü ana kamera göreceğiz. Buna 8 megapiksel ultra geniş açılı ve 2 megapiksel derinlik kamerası eşlik edecek. Ön bölümde merkeze konumlandırılacak kamera ise 16 megapiksel çözünürlüğünde görünüyor. Kutudan Android 12 sürümüyle çıkacak 10R’nin içerisindeki pil ise 4.500 mAh büyüklüğünde olacak ve 80 watt hızlı şarj desteğiyle geliyor. Telefonun nisan ya da mayıs ayı içerisinde duyurulması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu