AndroidGüncel Teknoloji HaberleriHonorMobirollerTabletTeknoloji

Honor Tab X8 Bekleneni Verecek! İşte Detayları

Mobil devinin yaklaşan tableti Honor Tab X8, yeni gelişmeleriyle gündeme çıktı. Tablet istenen özellikleri sunacak. İşte detaylar.

Daha çok akıllı telefonlarıyla tanıdığımız Honor, şimdi yeni bir tableti üzerinde çalışıyor. Kayıtlara Honor Tab X8 ismiyle geçen tabletin yeni gelişmeleri ünlü bir sızıntıcı tarafından aktarıldı. Gelin yaklaşan tabletin tüm detaylarına göz atalım.ş

Honor Tab X8 Performanslı ve Uygun Fiyatlı Bir Tablet Olacak

Kaynaktan gelen bilgilere göz attığımızda Honor Tab X8’in MediaTek’in Helio G80 yonga setiyle geleceğini görüyoruz. Bu yonga seti toplamda sekiz adet çekirdek taşıyor. Bu çekirdeklerden ikisi performans odaklı ARM Cortex-A75 çekirdekleriyken kalan altı çekirdek ise verimlilik odaklı ARM Cortex-A55’ten oluşuyor. 2GHz performans saat hızı ve 1.8GHz verimlilik saat hızı tablette yer alacak. Grafik işlemci kısmında ise Mali-G52 GPU yer alıyor.

Diğer bilgilerde ise tabletin 1920 x 1200 piksel çözünürlüğünde bir ekran ile geleceği gözüküyor. Tabletin diğer detayları gizli ancak bu kurulumla tabletin fiyat/performans odaklı bir kategoride yer alacağını anlıyoruz.

Tabletin diğer özellikleri tahmin etmeniz adına geçen sene tanıtılan Honor Tab X7’nin özelliklerini sizlere sunalım. Honor Tab X7 ön kısmında 1280 x 800 piksel çözünürlüğünde ve 8 inç büyüklüğünde bir ekran geliyor. Gücünü MediaTek Helio P22T işlemcisinden alan tablete 3GB RAM ve 5.100 mAh kapasiteli pil eşlik ediyor. Gelişmeler için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu