Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriMotorola

Motorola Razr 40 Ultra Sızdırıldı, Çok Beğeneceksiniz

Motorola Razr 40 Ultra için artık son düzlükteyiz. Motorola’nın dikey yönlü katlanabilir telefonunun resmi görselleri sızdırıldı.

Motorola çok yakında küresel pazarlar için Razar 40 Ultra adlı yeni bir kapaklı katlanabilir telefon piyasaya sürecek. Birden fazla sızıntı, katlanabilir telefonun birçok özellik ve tasarım detayını ortaya çıkardı. Duyuru tarihi yaklaşırken son olarak Evan Blass namı diğer @evleaks çok telefonun çok sayıda resmi görüntüsünü paylaştı.

Razr 40 Ultra’ya baktığımızda öncül modeline göre en çarpıcı değişikliklerden biri kapak ekran olacaktır. Hatta bunun kendi segmentteki en büyük kapak ekranı olacağı iddia edilirken, boyutunun 3.6 inç olabileceği gelen bilgiler arasında.

Razr 40 Ultra’nın dışında çift kamera kurulumu ve bir LED flaş modülü bulunuyor. Cihazın iç kısmında, oldukça dar çerçevelerle çevrili, üst ortada bir delik bulunan, uzun, katlanabilir bir ekran yer alıyor. Güç ve ses düğmeleri sağ kenarda bulunurken, metal kullanımını gösteren kavisli çerçeve üzerinde anten hatlarına da yer verilmiş. Bu arada, alt kenarda USB Type-C bağlantı noktası, hoparlör ızgarası ve iki görünür mikrofon dikkat çekiyor.

Motorola, Razr 40 Ultra’yı üç renkte piyasaya sürecek: Kırmızı, siyah ve mavi. Sızıntılar telefonun 120Hz yenileme hızına ve 2640×1080 piksel çözünürlüğe sahip AMOLED ekrana sahip olacağını gösteriyor. Cihazın katlanabilir ekranının 144Hz veya 165Hz’e kadar yenileme hızını destekleyebileceği de gelen bilgiler arasında.

Razr 40 Ultra bir Snapdragon 8+ Gen 1 işlemcisi tarafından desteklenecek ve en az 12 GB RAM ve 256 GB depolama ile gelecek. Cihaz ayrıca 33W hızlı şarj destekli 3.640mAh bataryaya sahip olacak. 12MP ana Sony IMX563 sensör, 13MP SK Hynix Hi1336 ultra geniş sensör ve 32MP selfie kamera telefonun kamera birimini oluşturuyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu